Πυροβολισμοί εναντίον Πακιστανού: Έρευνα από το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας για την επίθεση

Πυροβολισμοί εναντίον Πακιστανού: Έρευνα από το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας για την επίθεση
Τραύμα από σφαίρα φέρει ο Αλί Ριάζ Κεερφα - Facebook

Το θύμα καταγγέλλει πως ο οδηγός ταξί κατέβασε το παράθυρο και πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο κέντρο της Αθήνας, αφού πρώτα τον έβρισε με ρατσιστικές αναφορές.

Στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Κρατικής Ασφάλειας ανατέθηκε η διερεύνηση της καταγγελίας που έγινε από 28χρονο Πακιστανό, πως το πρωί της περασμένης Δευτέρας και ενώ περπατούσε επί της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου 113, στο κέντρο της Αθήνας, ένας άγνωστος σε αυτόν άντρας, οδηγός ταξί, που επέβαινε σε ταξί μάρκας Mercedes, σταμάτησε μπροστά του και άρχισε να τον βρίζει όπως και άλλους ομοεθνείς του με ρατσιστικές αναφορές.

Στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε το θύμα, ο δράστης έβγαλε πιθανόν αεροβόλο όπλο και πυροβόλησε εναντίον του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στο τριχωτό της κεφαλής του και αμέσως μετά διέφυγε, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου του παρασχέθηκαν Πρώτες Βοήθειες.

Εξαιτίας του είδους της καταγγελίας που έχει γίνει από το θύμα, σύμφωνα με τον οποίο υπήρχε ρατσιστικό υπόβαθρο στα κίνητρα της επίθεσης, την διερεύνηση την ανέλαβε τελικά σήμερα το αρμόδιο Τμήμα της Κρατικής Ασφάλειας που διενεργεί πλήρη έρευνα τόσο για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη όσο και για την πλήρη διαλεύκανση του περιστατικού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα