Μπουρλά: “Η Pfizer δεν αντιμετωπίζει ζητήματα παραγωγής- Δεν υπάρχουν καθυστερήσεις”

Μπουρλά: “Η Pfizer δεν αντιμετωπίζει ζητήματα παραγωγής- Δεν υπάρχουν καθυστερήσεις”
Ο επικεφαλής της Pfizer, Αλβέρτος Μπουρλά AP

Ο Άλμπερτ Μπουρλά παρέθεσε με ανάρτησή του ανακοίνωση της Pfizer που απαντά στα σχόλια σχετικά με προβλήματα παραγωγής και αναβολές ή καθυστερήσεις στην αποστολή των εμβολίων.

“Η Pfizer δεν αντιμετωπίζει προβλήματα παραγωγής με το εμβόλιο COVID-19 και καμία αποστολή που περιέχει το εμβόλιο είναι σε αναμονή ή καθυστέρηση”, έγραψε στο Twitter ο Άλμπερτ Μπουρλά, προλογίζοντας τη σχετική ανακοίνωση της Pfizer.

Η εταιρεία απαντά σε σχόλια που έκαναν λόγο για ζητήματα αναβολής και καθυστερήσεις αποστολών του εμβολίου, λέγοντας πως “αυτή την εβδομάδα, αποστείλαμε με επιτυχία και τις 2,9 εκατομμύρια δόσεις που μας ζήτησε η κυβέρνηση των ΗΠΑ στις τοποθεσίες που καθορίστηκαν από τους ίδιους. Έχουμε εκατομμύρια ακόμη δόσεις στην αποθήκη μας, αλλά μέχρι τώρα,δεν έχουμε λάβει οδηγίες αποστολής για επιπλέον δόσεις”.

Όπως ξεκαθαρίζει η Pfizer, “mοιραζόμαστε συνεχώς με το Operation Warp Speed (OWS) και το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ μέσω εβδομαδιαίων συναντήσεων κάθε πτυχή των δυνατοτήτων παραγωγής και διανομής. Έχουν επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις μας, έχουν περπατήσει στις γραμμές παραγωγής και έχουν ενημερωθεί για την παραγωγή και τον προγραμματισμό μας καθώς οι πληροφορίες έχουν γίνει διαθέσιμες”, για να καταλήξει η ανακοίνωσή της, αναφέροντας:

Τους τελευταίους μήνες, έχουμε ενεργοποιήσει το εκτεταμένο δίκτυο παραγωγής της Pfizer, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων εργαζομένων υψηλής εξειδίκευσης σε πολλές τοποθεσίες. Ως αποτέλεσμα, η Pfizer κατασκευάζει και ετοιμάζεται για απελευθέρωση εκατομμυρίων δόσεων κάθε μέρα, και αυτός ο όγκος θα αυξηθεί τις επόμενες εβδομάδες. Παραμένουμε σίγουροι για την ικανότητά μας να παρέχουμε έως και 50 εκατομμύρια δόσεις παγκοσμίως φέτος και έως 1,3 το επόμενο έτος, και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την παράδοσή μας εμβόλιο στον αμερικανικό λαό”.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα