Light: Παραπέμφθηκε σε δίκη – Ποινική δίωξη για όπλα και ναρκωτικά

Light: Παραπέμφθηκε σε δίκη – Ποινική δίωξη για όπλα και ναρκωτικά
Μεταγωγή του τράπερ Light στα δικαστήρια της Ευελπίδων INTIME NEWS

Σε βάρος του τράπερ Light ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής, της παράνομης οπλοφορίας και της παραβίασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Σε δίκη ενώπιον του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου παραπέμφθηκε ο τράπερ Light, με αφορμή τις φωτογραφίες που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τραγουδιστής είχε βρεθεί νωρίτερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, οι οποίες άσκησαν σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής, της παράνομης οπλοφορίας και της παραβίασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βάρος του μάνατζερ του τράπερ.

Συγκεκριμένα, του αποδόθηκαν -όπως έχει συμβεί και για τον ίδιο τον τράπερ- τα αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών αποκλειστικά για δίκη του χρήση από κοινού, της παράνομης κατοχής όπλων από κοινού και της παράνομης κατοχής πυρομαχικών.

Επίσης, στον τράπερ ασκήθηκε δίωξη και για διακεκριμένη οπλοφορία εντός του κέντρου διασκέδασης, η οποία αφορά στα τρία όπλα με τα οποία απεικονίζεται στις φωτογραφίες που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι ισχυρίστηκε ο ίδιος

Κατά την προσαγωγή του στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε πως προχθές κατά τη νυχτερινή του έξοδο σε κλαμπ στο Γκάζι είδε τρεις άγνωστους σε αυτόν άντρες να έχουν αυτά τα όπλα πάνω τους, που του φάνηκαν ψεύτικα και του είπαν ότι ήταν ψεύτικα και για τις ανάγκες ενός video clip και τους τα ζήτησε για να κάνει μία ανάρτηση με αυτά εν είδει αστεϊσμού, χωρίς βεβαίως να πείσει τους αστυνομικούς με τους ισχυρισμούς του.

Οι αστυνομικοί που προσήγαγαν μαζί του και τον μάνατζέρ του που ήταν μαζί του στο Κολωνάκι, βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν δύο καρτέλες με χάπια XANAX, μικροποσότητα φυτικής κάνναβης και 18.355 ευρώ, ενώ στο σπίτι του που μένει μαζί με τον μάνατζέρ του, μπορεί να μην βρήκαν τα συγκεκριμένα πιστόλια, βρήκαν όμως και κατέσχεσαν δύο σφαίρες από 38αρι special, έναν φάρο της Αστυνομίας, ένα τσεκούρι 86 εκατοστών και ένα μαχαίρι 29 εκατοστών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα