Στον εισαγγελέα ο τράπερ “Light” – Τι είπε για τα όπλα

Στον εισαγγελέα ο τράπερ “Light” – Τι είπε για τα όπλα
Μεταγωγή του τράπερ Light στα δικαστήρια της Ευελπίδων INTIME NEWS

Η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων. Ισχυρίστηκε πως τα όπλα ήταν ψεύτικα και για τις ανάγκες γυρίσματος video clip αλλά δεν έπεισε τους αστυνομικούς.

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του τράπερ «Light» για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών αναμένεται να οδηγηθεί το μεσημέρι στον εισαγγελέα.

Ο τραγουδιστής προσήχθη τα ξημερώματα από κλαμπ στο Κολωνάκι, στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και εξετάστηκε μεταξύ άλλων, για το βίντεο το οποίο αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο φαίνεται να έχει τρία όπλα στη ζώνη του, μέσα σε νυχτερινό κέντρο και να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Μεταγωγή του τράπερ Light στα δικαστήρια της Ευελπίδων INTIME NEWS

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε πως προχθές κατά την νυχτερινή του έξοδο σε κλαμπ στο Γκάζι είδε τρεις άγνωστους σε αυτόν άντρες να έχουν αυτά τα όπλα πάνω τους, που του φάνηκαν ψεύτικα και του είπαν ότι ήταν ψεύτικα και για τις ανάγκες ενός video clip και τους τα ζήτησε για να κάνει μία ανάρτηση με αυτά εν είδει αστεϊσμού, χωρίς βεβαίως να πείσει τους αστυνομικούς με τους ισχυρισμούς του.

Οι αστυνομικοί που προσήγαγαν μαζί του και τον μάνατζέρ του που ήταν μαζί του στο Κολωνάκι, βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν δύο καρτέλες με χάπια XANAX, μικροποσότητα φυτικής κάνναβης και 18.355 ευρώ, ενώ στο σπίτι του που μένει μαζί με τον μάνατζέρ του, μπορεί να μην βρήκαν τα συγκεκριμένα πιστόλια, βρήκαν όμως και κατέσχεσαν δύο σφαίρες από 38αρι special, έναν φάρο της Αστυνομίας, ένα τσεκούρι 86 εκατοστών και ένα μαχαίρι 29 εκατοστών.

Μεταγωγή του τράπερ Light στα δικαστήρια της Ευελπίδων INTIME NEWS

Σημειώνεται ότι από χθες έπρεπε να παρουσιαστεί για να καταθέσει στο Τμήμα Εκβιαστών της Θεσσαλονίκης για μήνυση που εκκρεμούσε σε βάρος του από τον τράπερ «Lamanif» για την περίπτωση με τα βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει, πήρε προθεσμία για σήμερα, δεν πήγε και πήρε νέα προθεσμία για τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα σε βάρος του θα συνεχιστεί από τις αρμόδιες Αρχές, καθώς φέρεται να σχετίζεται με κυκλώματα Ρομά.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

“Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες της 28-12-2021, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα στην περιοχή του Κολωνακίου και σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και ακολούθως κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη μεικτού βάρους -9- γραμμ., -9- ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των -18.355- ευρώ και -3- κινητά τηλέφωνα.

Σε περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τσεκούρι, μαχαίρι, -2- σφαίρες και συσκευή εκπομπής φωτεινών σημάτων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα