Τέλος της πανδημίας χωρίς βελτίωση στην οικονομία “βλέπουν” οι Έλληνες για το 2021

Τέλος της πανδημίας χωρίς βελτίωση στην οικονομία “βλέπουν” οι Έλληνες για το 2021

Πως μέσα στο 2021 θα τελειώσει η πανδημία του νέου κορονοϊού, όμως η κατάσταση της οικονομίας δεν θα βελτιωθεί, θεωρούν οι Έλληνες, σύμφωνα με την έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News 24/7

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

STYLING: ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΠΙΖΑΚΗ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΟΛΙΒΙΑ ΣΑΧΙΝΙΔΟΥ

Το τέλος της πανδημίας του νέου κορονοϊού αναμένουν οι Έλληνες για το 2021, χωρίς όμως να ελπίζουν σε οικονομική βελτίωση, σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφει η έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News 24/7.

Μεταξύ των γεγονότων που οι πολίτες θεωρούν ότι μπορεί να συμβεί την χρονιά που έρχεται, πιθανότερο εμφανίζεται το τέλος της πανδημίας του κορονοϊού.

Η δημιουργία νέων κομμάτων και η διενέργεια πρόωρων εθνικών εκλογών είναι για τους πολίτες τα επόμενα πιθανά ενδεχόμενα για το 2021

Μία πολεμική σύρραξη με την Τουρκία, είναι το επόμενο ενδεχόμενο που θεωρούν πιθανό οι πολίτες.

Βελτίωση των πραγμάτων στην ελληνική οικονομία θεωρεί πιθανή το 30,2%, ενώ το ξέσπασμα νέας πανδημίας είναι για τους Έλληνες ακόμη χαμηλότερα ως πιθανότητα.

Την διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσα στην νέα χρονιά θεωρεί πιθανή το 12,5%, ενώ το 11,9% θεωρεί ότι μπορεί μέσα στο 2021 να λάβει χώρα ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα.

Τέλος, τις λιγότερες πιθανότητες σύμφωνα με τους πολίτες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο μέσα στο 2021 να ξεκινήσει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα