Bumble: Το dating app που κάνει πρώτο βήμα το κορίτσι και η ιστορία της Priyanka

Bumble: Το dating app που κάνει πρώτο βήμα το κορίτσι και η ιστορία της Priyanka
(Photo by Evan Agostini/Invision/AP

H Priyanka Chopra αποδεικνύεται παραδοσιακό κορίτσι, μολονότι επένδυσε σε app για online γνωριμίες που δίνει στις γυναίκες το πάνω χέρι.

H Priyanka Chopra, Miss World 2000 και μεγάλη σταρ του Bollywood, πριν κατακτήσει την Αμερική και την καρδιά του -κατά δέκα χρόνια μικρότερου της- Nick Jonas, αποφάσισε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις. Για την ακρίβεια, με τις επενδύσεις.

“Μπήκε” στο Bumble (ελληνικά “είμαι αδέξιος”), ένα online dating app που κάνει θραύση στη χώρα της και στο οποίο οι γυναίκες είναι αυτές που κάνουν το πρώτο βήμα.

Αυτή ήταν η απάντηση της εταιρείας, στην ανακοίνωση του Tinder για το λανσάρισμα του My Move που δίνει στις Ινδές την επιλογή να αποτρέψουν άνδρες από το να αρχίσουν μια online κουβέντα μαζί τους. Βέβαια, όπως λέει η Chopra, η δική της εταιρεία είχε αναγνωρίσει αυτήν την ανάγκη μήνες νωρίτερα.

Mε αφορμή τη νέα της δραστηριότητα, το Hollywood Life ασχολήθηκε με το πότε θα ανταλλάξουν όρκους η Priyanka με τον Nick, αναφέροντας ότι “από ό,τι φαίνεται, δεν αργεί αυτή η μέρα”. Οδηγήθηκε σε αυτό το συμπέρασμα, από το γεγονός ότι ο αδελφός του Nick, Joe αρραβωνιάστηκε την Sophie Turner τον Οκτώβρη του 2017, αλλά το ζευγάρι κρατά καθυστερήσεις σε ό,τι αφορά το γάμο “για να δώσουν προτεραιότητα σε εκείνον της Priyanka και του Nick, επειδή αυτοί είναι που βιάζονται για να δημιουργήσουν οικογένεια”.

Ιnstagram

Πηγή που είναι κοντά στα ζευγάρια, είπε και ότι “η Sophie θεωρεί ότι είναι πολύ γλυκό που η Priyanka και ο Nick θέλουν να τα κάνουν όλα με τη σειρά: πρώτα να παντρευτούν και μετά να κάνουν παιδί”. Η ίδια πηγή αποκάλυψε πως ο γάμος θα είναι ένα μείγμα παραδόσεων της Ινδίας και της Αμερικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα