Κανονικές θερμοκρασίες – Λίγες βροχές το Σαββατοκύριακο

Κανονικές θερμοκρασίες – Λίγες βροχές το Σαββατοκύριακο
Βροχή στον Πειραιά Eurokinissi

Λίγες βροχές στα δυτικά το Σαββατοκύριακο.Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Τοπική συννεφιά μέχρι και την Παρασκευή και πρωινές ομίχλες στα ηπειρωτικά .
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά για την εποχή επίπεδα
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο


Σήμερα Τετάρτη θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στη βόρεια Κρήτη μέχρι το μεσημέρι. Η ορατότητα κυρίως τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα βόρεια θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 5 με 6 και μέχρι το μεσημέρι στα νότια 7 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ 17-12-2020

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο. Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι ασθενείς. Στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-12-2020

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια. Στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια. Νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.


ΣΑΒΒΑΤΟ 19-12-2020

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20-12-2020

Αυξημένες νεφώσεις. Βροχές θα σημειωθούν στα νησιά του Ιονίου και κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Στο Ιόνιο από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της βορειοδυτικής ηπειρωτικής Ελλάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια. Στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 13 και 15 βαθμών Κελσίου

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 12 και 13 βαθμών Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα