Ηλιόπουλος για Μίκη Θεοδωράκη: Με τις μελωδίες του ο λαός τραγούδησε τα όνειρα και τις πίκρες του

Ηλιόπουλος για Μίκη Θεοδωράκη: Με τις μελωδίες του ο λαός τραγούδησε τα όνειρα και τις πίκρες του
Νάσος Ηλιόπουλος INTIME NEWS

"Ο Μίκης Θεοδωράκης υπήρξε ένας ποιητής της μουσικής" αναφέρει στο μήνυμά του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

“Μέσα από το μοναδικό του έργο ο κόσμος της εργασίας τραγούδησε τον Ρίτσο, τον Σεφέρη και τον Αναγνωστάκη” αναφέρει μεταξυ άλλων στο μήνυμά του για το θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην ανάρτησή του χαρακτηρίζει τον Μίκη Θεοδωράκη “μουσική ιδιοφυία, παγκόσμιος καλλιτέχνης” που ήταν συνδεδεμένος με τους αγώνες του ελληνικού λαού στην αντίσταση κατά της δικτατορίας.

Όλη η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου

Μία μουσική ιδιοφυία, ένας παγκόσμιος καλλιτέχνης.

Συνδεδεμένος με τους μεγάλους αγώνες του ελληνικού λαού στην αντίσταση και κατά της στρατιωτικής δικτατορίας. Αγώνες που πλήρωσε προσωπικά με διώξεις, φυλακίσεις και εξορίες. 

Μέσα από τις μελωδίες του ο ελληνικός λαός τραγούδησε τα όνειρα και τις πίκρες του. Μέσα από το μοναδικό του έργο ο κόσμος της εργασίας τραγούδησε τον Ρίτσο, τον Σεφέρη και τον Αναγνωστάκη. 

Ο Μίκης Θεοδωράκης υπήρξε ένας ποιητής της μουσικής. Μας χάρισε περισσότερα από όσα θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Τον ευχαριστούμε.

Αντίο Μίκη!

Το NEWS 24/7 αποχαιρετά τον Μίκη Θεοδωράκη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα