To Ιnstagram έπεσε και στο Twitter έγινε πάρτι

To Ιnstagram έπεσε και στο Twitter έγινε πάρτι
Το Instagram εξαφανίστηκε από τα 'χέρια' όλου του πλανήτη, για λόγο που δεν εξήγησε η Facebook. @2021 AP Photo/Jenny Kane

Από το πρωί της Πέμπτης 2/9 άρχισαν να προκύπτουν προβλήματα με τη δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής του Instagram, σε όλον τον πλανήτη. Η Facebook δεν τοποθετήθηκε. Τοποθετήθηκαν με memes οι χρήστες των social media και δη του Twitter.

Aπό το πρωί της Πέμπτης 2/9 το Instagram άρχισε να εξαφανίζεται από smartphones, tablets και PC όχι σε όλον τον πλανήτη, αλλά σταδιακά σε διάφορα έθνη. Κάπου το μεσημέρι η διακοπή στη λειτουργία έφτασε και στην Ελλάδα. Στο DownDetector, ιστοσελίδα που είναι γνωστή ως προορισμός όσων θέλουν να αναφέρουν πρόβλημα με τις υπηρεσίες internet δέχθηκε καταιγισμό ειδοποιήσεων πως το δημοφιλές app δεν λειτουργεί -ενώ όλα τα άλλα της Facebook (Facebook, Whatsapp) ήταν μια χαρά. Τα πρώτα και μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίστηκαν στην Ινδία, ακολούθησαν οι ΗΠΑ και μετά ήλθε και η σειρά της Ευρώπης. Ο κολοσσός στον οποίον ανήκει το Instagram δεν έδωσε κάποια εξήγηση. Έφτιαξαν ωστόσο, πολλά σχετικά memes οι χρήστες του Twitter -που έκαναν trend το #instagramdown. Ακολουθούν τα best of.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα