Μέχρι την Παρασκευή παροδικές νεφώσεις – Άνεμοι έως 6 μποφόρ

Μέχρι την Παρασκευή παροδικές νεφώσεις – Άνεμοι έως 6 μποφόρ
Συννεφιά στην Πρέβεζα Eurokinissi

Τοπική συννεφιά μέχρι και την Παρασκευή και πρωινές ομίχλες στα ηπειρωτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Τοπική συννεφιά μέχρι και την Παρασκευή και πρωινές ομίχλες στα ηπειρωτικά. Προς το τέλος της εβδομάδος θα ξεκινήσουν βροχές στο Ιόνιο

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά για την εποχή επίπεδα

• Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Σήμερα Τρίτη στα δυτικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με λίγες βροχές στα ανατολικά και τα νότια. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη και στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16-12-2020

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες τοπικές νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα βόρεια θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ως προς τις μέγιστες τιμές. Νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΠΕΜΠΤΗ 17-12-2020

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες ασθενείς βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο. Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι ασθενείς, στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά νωρίς το πρωί.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-12-2020

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις Σποράδες και την Εύβοια. Στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς και από το απόγευμα ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια. Νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19-12-2020

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο από το απόγευμα. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 13 και 15 βαθμών Κελσίου.

Παροδικές βροχές την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανές βροχές την Παρασκευή. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 12 και 13 βαθμών Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα