Βελτίωση την Τρίτη με βαθμιαία εξασθένηση των ανέμων

Βελτίωση την Τρίτη με βαθμιαία εξασθένηση των ανέμων
Καιρός στην Αθήνα Eurokinissi

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λίγα φαινόμενα στα ανατολικά και νότια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές στα ανατολικά και τα νότια. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 και τοπικά τα 8μποφόρ στο Αιγαίο με βαθμιαία εξασθένηση

Την Τρίτη στα δυτικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με λίγες βροχές στα ανατολικά και τα νότια. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη και στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 16 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές και βελτίωση από το απόγευμα

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 15/12/2007 παρουσιάστηκε υδροσίφωνας στη Πάτρα και την Ηγουμενίτσα. Το 2015 είχαμε τρεις υδροσίφωνες στην Πύλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα