Michael Keaton: Επιστρέφει στο ρόλο του Batman

Michael Keaton: Επιστρέφει στο ρόλο του Batman
YouTube

Περίπου τρεις δεκαετίες μετά την ενσάρκωσή του, ο Michael Keaton επιστρέφει στο ρόλο του Batman και μάλιστα, σε δύο παραγωγές.

29 χρόνια μετά την τελευταία ταινία του Batman με πρωταγωνιστή τον Michael Keaton, ο χολιγουντιανός ηθοποιός επιστρέφει στο ρόλο σε δύο παραγωγές.

Η μεγάλη επιστροφή θα γίνει στην επερχόμενη ταινία “Batgirl” που ετοιμάζεται για την πλατφόρμα HBO Max.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Michael Keaton θα επιστρέψει στον ρόλο του Batman ως μέντορας της Leslie Grace που θα ενσαρκώσει τον ρόλο της “Batgirl” (Barbara Gordon).

Μέχρι στιγμής, σεν έχει γίνει γνωστή η υπόθεση, ωστόσο έχει επιβεβαιωθεί ότι τον ρόλο του κακού Firefly θα ενσαρώσει ο Brendan Fraser. Επιπλέον, ο J.K. Simmons θα ενσαρκώσει ρόλο του Επίτροπου Gordon (πατέρας της Barbara / Batgirl).

Πέραν της συμμετοχής του στην ταινία “Batgirl”, ο Michael Keaton θα ενσαρκώσει και πάλι τον Batman στην ταινία The Flash με πρωταγωνιστές τους Ezra Miller (The Flash), Kiersey Clemons (Iris West), Sara Calle (Supergirl) και Ben Affleck στη δική του εκδοχή του Batman.

Οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές είναι αρκετά περιορισμένες. Ωστόσο, υπάρχουν εκτιμήσεις για την ημερομηνία πρεμιέρας ότι θα γίνει μέσα στο 2022.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα