Θετικός στον κορονοϊό ο Θοδωρής Φέρρης

Θετικός στον κορονοϊό ο Θοδωρής Φέρρης
Ο Θοδωρής Φέρρης Instagram

Ο τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, σύμφωνα με ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης όπου εργάζεται.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης που εργάζεται ο τραγουδιστής.

Το νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρρης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους του τραγουδιστή, πως ο ίδιος έπειτα από συνεχείς δειγματοληψίες διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 και ως εκ τούτου αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

“Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε την αναβολή των προγραμματισμένων εμφανίσεων του καλλιτέχνη μας Θοδωρή Φέρρη στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής ΡΟΜΕΟ. Αρχές της εβδομάδας διαγνώστηκε έπειτα από συνεχείς δειγματοληψίες θετικός στον κορονοϊό. Την ερχόμενη Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 1 Ιανουαρίου εφόσον η κατάσταση της υγείας του είναι καλή θα βρίσκεται και πάλι κοντά μας για να διασκεδάσουμε παρέα τις τελευταίες ημέρες του έτους”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του καταστήματος.

Η ανακοίνωση του ΡΟΜΕΟ για τον Θοδωρή Φέρρη Instagram


Με τη σειρά του ο ίδιος ο τραγουδιστής σχολίασε πως “ανυπομονώ να βρεθώ σύντομα ξανά κοντά σας” και ευχήθηκε σε όλους Καλές Γιορτές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα