Πρόστιμο για μη χρήση μάσκας από αστυνομικό χωρίς μάσκα

Πρόστιμο για μη χρήση μάσκας από αστυνομικό χωρίς μάσκα
Πρόστιμο για μη χρήση μάσκας από αστυνομικό χωρίς μάσκα printscreen

Πρόστιμα για μη χρήση μάσκας ύψους 300 ευρώ επιδόθηκαν σε πολίτες στη Θεσσαλονίκη. Ένας από αυτούς αρνήθηκε να παραλάβει το πρόστιμο.

Δύο παραβάσεις των 300 ευρώ επιδόθηκαν σήμερα σε πολίτες στη Θεσσαλονίκη κατά την εφαρμογή των νέων μέτρων για τη μετάλλαξη Όμικρον που ισχύουν από σήμερα το πρωί.

Ένας από τους πολίτες που του επιδόθηκε το πρόστιμο διαμαρτυρήθηκε λέγοντας πως δεν γνώριζε για την εφαρμογή του μέτρου από σήμερα ενώ, σύμφωνα με το GRTIMES αρνείται να παραλάβει το πρόστιμο.

Εκτεταμένοι έλεγχοι από κλιμάκια της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την εφαρμογή του μέτρου που προβλέπει τη χρήση μάσκας παντού.

Από το πρωί σε πολλά κεντρικά σημεία της πόλης οι αστυνομικοί ελέγχουν τους πολίτες για το αν φορούν μάσκα και στους εξωτερικούς χώρους, όπως προβλέπει και το νέο μέτρο που τέθηκε σε εφαρμογή από τις 6:00 π.μ. σήμερα.

Σημειώνεται πώς με βάση και τις εντολές που έχουν δεχθεί οι υπηρεσίες της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οι έλεγχοι κατά την περίοδο των εορτών θα αφορούν τόσο τα μέτρα προστασίας έναντι του κορονοϊού, όσο και την πρόληψη της εγκληματικότητας που αυτές τις μέρες είναι αυξημένη.

Συμβουλές από τη ΓΑΔΘ για την ενημέρωση των πολιτών σε ό,τι αφορά στην πρόληψη αδικημάτων σε βάρος τους, μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Πρόστιμο από αστυνομικό που δεν τηρεί σωστά τα μέτρα

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ρεπορτάζ της ενημερωτικής εκπομπής “Συνδέσεις” της ΕΡΤ1 αστυνομικός φαίνεται να γράφει πρόστιμο σε πολίτη για τη μη χρήση μάσκας, έχοντας και ο ίδιος κατεβασμένη τη δική του στο πηγούνι. “Ήμουν πάνω στο πατίνι, πηγαίνω στη δουλειά μου” ακούγεται να λέει ο πολίτης υπερασπιζόμενος τον εαυτό του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα