GNTM 4: Η επίσημη φωτογράφιση της νέας κριτικής επιτροπής

GNTM 4: Η επίσημη φωτογράφιση της νέας κριτικής επιτροπής

Πλησιάζει η πρεμιέρα του GNTM 4 με κριτές τους Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Τα backstage καρέ της φωτογράφισής τους.

Ανανεωμένο, με νέα κριτική επιτροπή, καινούργια υποψήφια μοντέλα και πολλές προκλήσεις επιστρέφει το GNTM στο Star, για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Η επίσημη ημερομηνία έναρξης έγινε γνωστή και το δημοφιλές ριάλιτι μοντέλων θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Στην κριτική επιτροπή θα δούμε, φέτος, τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη, την Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου (στη θέση της Βίκυς Καγιά), ενώ ο Γιώργος Καράβας θα διατηρήσει τον ρόλο του coach των μοντέλων.

Οι συντελεστές προχώρησαν στην πρώτη τους επίσημη φωτογράφιση για τις ανάγκες του προγράμματος και τα backstage καρέ δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό του GNTM στο Instagram.

Δείτε τις backstage φωτογραφίες

Ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η εντυπωσιακή 33χρονη, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, έχει κλέψει τις εντυπώσεις των διεθνών οίκων μόδας. Το 2012 η 24χρονη τότε Ισμήνη, κατάφερε να γοητεύσει τον διάσημο Γάλλο σχεδιαστή Ζαν Πολ Γκοτιέ. Τα χαρακτηριστικά της ενέπνευσαν τον εκκεντρικό μόδιστρο, ο οποίος της ζήτησε να γίνει η μούσα του και να περπατήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα fashion shows που διοργάνωσε τότε.

Η ίδια δεν έχει συμμετάσχει ποτέ ούτε σε καλλιστεία, ούτε σε ριάλιτι. Η πρώτη φορά που θα τη δούμε στην ελληνική τηλεόραση θα είναι στο GNTM 4.

Το βιογραφικό της Iσμήνης και το book της είναι πλούσια από σημαντικές δουλειές. Η 33χρονη έχει κάνει φωτογραφήσεις για τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας του κόσμου, όπως είναι η Vogue και το Elle, ενώ έχει διανύσει… αρκετά χιλιόμετρα σε fashion shows διάσημων οίκων μόδας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα