Ο Μάρκο Πάντελιτς για την οργανωτική επιτροπή του Euro 2028 ή του Μουντιάλ 2030 από πλευράς Σερβίας

Ο Μάρκο Πάντελιτς για την οργανωτική επιτροπή του Euro 2028 ή του Μουντιάλ 2030 από πλευράς Σερβίας
Ο Μάρκο Πάντελιτς Eurokinissi

Ενας φίλος από τα όχι και πολύ παλιά αναμένεται να πάρει το χρίσμα από τη Σερβία για να συμμετάσχει ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής για τις δύο μεγάλες διοργανώσεις.

Προσωπικότητα ιδιαίτερα αγαπητή και στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό προαλείφεται για συμμετοχή στην οργανωτική επιτροπή είτε του Euro 2028 είτε του Μουντιάλ του 2030 από την πλευρά της Σερβίας.

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά ο Μάρκο Πάντελιτς, ο άλλοτε φορ του Ολυμπιακού και του Ηρακλή που στην Ελλάδα έκανε μόνο φίλους.

Οι πληροφορίες από τη Σερβία αναφέρουν ότι ο Σέρβος παλαίμαχος άσος διαδραματίζει κομβικό ρόλο στο όλο εγχείρημα από την πλευρά της σερβικής ομοσπονδίας και έχει πάρα πολλές πιθανότητες να πάρει το χρίσμα.

Στα ατού του Πάντελιτς συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι γνωρίζει σχεδόν άριστα την ελληνική γλώσσα οπότε θα μπορεί να συνεννοείται απευθείας με τους Ελληνες που θα αποτελέσουν μέλη της εν λόγω επιτροπής.

Ο Σέρβος άσος επίσης διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη με τον οποίο έχει ανταλλάξει ουκ ολίγες φορές απόψεις, ιδιαίτερα για το ζήτημα των δύο σημαντικών διοργανώσεων που διεκδικούν από κοινού Ελλάδα, Σερβία, Ρουμανία και Βουλγαρία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα