Καιρός: Διατηρείται ο παγετός, εξασθενούν οι βοριάδες την Πέμπτη

Καιρός: Διατηρείται ο παγετός, εξασθενούν οι βοριάδες την Πέμπτη
Διατηρείται ο παγετός eurokinissi

Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες και λίγα φαινόμενα. Διατηρείται ο παγετός και εξασθενούν οι βοριάδες. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Παροδικές νεφώσεις με λίγα τοπικά φαινόμενα
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ

Η εβδομαδιαία πρόγνωση του καιρού

Ο καιρός προς τα Χριστούγεννα θα κυλήσει χωρίς προβλήματα με τοπικά φαινόμενα κυρίως στα δυτικά τα νότια και το Ανατολικό Αιγαίο


Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη και τη νότια Πελοπόννησο. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα βόρεια 3 με 4 και στα νότια 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός, με ενδεικτική τιμή ελάχιστης θερμοκρασίας τους -5 (μείον 5) βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες τιμές της δεν θα ξεπεράσουν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τους 9 με 11 βαθμούς, στα νότια ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 12 με 14 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, θα φθάσει τοπικά τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΌΤΙ: Σαν σήμερα στις 23/12/1946: Χαλαζόπτωση προκαλεί προβλήματα στην Αθήνα. Το 1952 ισχυρές βροχές στην Αττική προκαλούν πλημμύρες και καταρρεύσεις κατοικιών, Φονικές πλημμύρες στη Κύπρο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα