Κίνηση στους δρόμους: Ανατροπή οχήματος στην Β. Κωνσταντίνου – Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Ανατροπή οχήματος στην Β. Κωνσταντίνου – Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Αυξημένη η κίνηση και απόψε στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας Eurokinissi

"Κόλαση" το κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Τετάρτης λόγω τροχαίου ατυχήματος. Διακοπή κυκλοφορίας στην λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας το απόγευμα της Τετάρτης (22/12), μετά από την ανατροπή ενός οχήματος στην λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε επί της Λ. Β. Κωνσταντίνου, στην συμβολή της με την Λ. Β. Όλγας, στο ρεύμα προς Λ. Καλλιρόης και είχε σαν αποτέλεσμα την διακοπή της κυκλοφορίας μέχρι να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο που ανετράπη.

Ευτυχώς και οι δύο επιβαίνοντες απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό και έτσι η κυκλοφορία σταδιακά αποκαθίσταται, μετά την απομάκρυνση και του αυτοκινήτου. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το αρμόδιο Τμήμα της Τροχαίας.

Αυτή την ώρα, σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται και στη Λεωφόρο Κηφισού, ενώ χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας. Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Μεσογείων, στη Μιχαλακοπούλου, στην Υμηττού αλλά και στη Φιλολάου στο Παγκράτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα