Βρετανία: 19χρονος δολοφόνησε 15χρονο για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους

Βρετανία: 19χρονος δολοφόνησε 15χρονο για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους
O 19χρονος Μάθιου Μάσον Twitter

Φρίκη στη Βρετανία. Ο 19χρονος Μάθιου Μάσον σκότωσε με γαλλικό κλειδί 15χρονο, ώστε να μη μαθευτεί ότι είχαν ερωτική σχέση.

Μέχρι θανάτου τραυμάτισε χρησιμοποιώντας γαλλικό κλειδί έναν 15χρονο μαθητή 19χρονος Βρετανός, αφού τον πλήρωσε σχεδόν 2.700 δολάρια για να τον πείσει να μην αποκαλύψει την “στενή τους σχέση” σε αστυνομικούς.

Ο Μάθιου Μάσον, ένας μαθητευόμενος μηχανικός, φέρεται να ζήτησε από τον Άλεξ Ρόντα να πάνε σε απομακρυσμένη δασική περιοχή με το πρόσχημα να συνευρεθούν ερωτικά τον περασμένο Δεκέμβριο και στη συνέχεια τον χτύπησε τουλάχιστον 15 φορές με ένα γαλλικό κλειδί, ανέφερε το Manchester Evening News.

Το άψυχο σώμα του Ρόντα βρέθηκε κοντά στο χωριό Άσλεϊ στο Τσέσαϊρ της Αγγλίας, στις 13 Δεκεμβρίου.

Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι το αγόρι είχε εμπλακεί σε ερωτική σχέση με τον Μασον επί ένα έτος.

Κάτι εβδομάδες νωρίτερα από τη δολοφονία, ο Ρόντα είχε πει στη φίλη του Μασόν πως είχε λάβει ερωτικά μηνύματα από το αγόρι της, μεταξύ των οποίων βίντεο και φωτογραφίες.

Ο Μασον, ο οποίος αρνείται πως σκότωσε τον Ρόντα, δεν παραδέχεται ακόμα πως έστειλε το ερωτικό υλικό στο αγόρι. Ωστόσο έπειτα από έρευνες βρέθηκε ότι είχε δώσει στον 15χρονο 2.696 δολάρια.

Ο 15χρονος Άλεξ Ρόντα:

Το αγόρι είχει πει επίσης σε έναν φίλο ότι ο 19χρονος τον πλήρωνε για σεξ και απείλησε να πάει στους αστυνομικούς αν σταματήσει, κάτι που ο φίλος του 15χρονου, τόνισε ότι ήταν λάθος και ισοδυναμούσε με «εκβιασμό».

Η δίκη του Mason, η οποία αναβλήθηκε για την Τρίτη, αναμένεται να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα