Καιρός: Νεφώσεις, λίγα φαινόμενα και εξασθένηση των βοριάδων την Τετάρτη

Καιρός: Νεφώσεις, λίγα φαινόμενα και εξασθένηση των βοριάδων την Τετάρτη
Σύννεφα στα Τρίκαλα Eurokinissi

Διατηρείται ο παγετός. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Παροδικές νεφώσεις και λίγα τοπικά φαινόμενα

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ

Την Τετάρτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως στα βορειοανατολικά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί έως 4 μποφόρ και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα και τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός, με ενδεικτική τιμή ελάχιστης θερμοκρασίας τους -5 (μείον 5) βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες τιμές της δεν θα ξεπεράσουν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τους 8 με 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 11 με 14 βαθμούς και μόνο στη νησιωτική χώρα η θερμοκρασία θα φθάσει κατά τόπους τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 22/12/1946 είχαμε έντονη χαλαζόπτωση στην Αθήνα που προκάλεσε πολλά προβλήματα. Το 1952 είχαμε πλημμύρες στην Αθήνα και χιονοπτώσεις στα ημιορεινά. Το 2008 εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχές με 150 χιλιοστά στη Στενή Ευβοίας.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα