Αφγανιστάν: Αυτός είναι ο βομβιστής του ISIS στην Καμπούλ

Αφγανιστάν: Αυτός είναι ο βομβιστής του ISIS στην Καμπούλ
Εκατόμβη νεκρών μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ AP Photo/Mohammad Asif Khan

Ο ISIS - K έδωσε τη φωτογραφία του Αμπντούλ Ρεχμάν Αλ Λόγκρι στη δημοσιότητα.

Ταυτοποιήθηκε ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας του ISIS που είναι πίσω από τις θανατηφόρες διπλές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Καμπούλ, που προκάλεσε εκατόμβη νεκρών.

Το ISIS-K, που έχει αναλάβει την ευθύνη για τα χτυπήματα, έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα ενός από τους δράστες της επίθεσης στην πύλη Αμπέι του αεροδρομίου της Καμπούλ.

Πρόκειται για τον Αμπντούλ Ρεχμάν Αλ Λόγκρι, όπως αναφέρει το skynews, του οποίου τα λοιπά στοιχεία παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Η ομάδα, γνωστή ως ISIS-K για συντομία, είναι το σκέλος του Ισλαμικού Κράτους στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν και βρίσκεται σε αντιπαλότητα τόσο με τους Ταλιμπάν όσο και με την Αλ Κάιντα για την επιρροή που ασκούν στο Αφγανιστάν.

Περισσότεροι από 100 είναι οι νεκροί (103 μέχρι στιγμής) από τη διπλή επίθεση τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, στο Αφγανιστάν και συγκεκριμένα στο Abbey Gate κοντά στο Baron Hotel, όπου διέμεναν και Βρετανοί πολίτες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα