Βενσάν Κασέλ – Τίνα Κουνάκι τρία χρόνια μαζί, με social εορτασμούς

Βενσάν Κασέλ – Τίνα Κουνάκι τρία χρόνια μαζί, με social εορτασμούς
Ο Vincent Cassel και η Tina Kunakey την ημέρα του γάμου τους 2021 Bob Edme/AP Photo

Οι ρομαντικές φωτογραφίες και η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στα social media με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων έγγαμου βίου.

Την τρίτη τους επέτειο γάμου γιορτάζουν ο ηθοποιός Βενσάν Κασέλ και η 24χρονη καλλονή σύζυγός του, Τίνα Κουνάκι και όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσαν να μην το “γιορτάσουν” και μέσω των social media.

Τόσο το εντυπωσιακό μοντέλο όσο και ο Γάλλος ηθοποιός μοιράστηκαν αδημοσίευτες και συνάμα ρομαντικές φωτογραφίες τους, τόσο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και τις καθημερινές στιγμές τους μαζί, όσο και από τον γάμο τους, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Αυγούστου 2018 στο δημαρχείο της πόλης Μπιτάρ, λίγα χιλιόμετρα έξω από το γνωστό θέρετρο Μπιαρίτζ στη νοτιοδυτική Γαλλία.

«(Στην αγκαλιά σου) το αγαπημένο μου σημείο, καλή επέτειο ‘blue’. Σε αγαπώ για πάντα #calinoucalinette», έγραψε η σύζυγος του γοητευτικού ηθοποιού, με τον ίδιο να της απαντά «Soon mon amour», καθώς οι δυο τους πέρασαν χωριστά την τρίτη επέτειο του γάμου τους. Εκείνη κάνοντας διακοπές στην Ίμπιζα μαζί με την οικογένειά της και εκείνος στη Μεγάλη Βρετανία για τα γυρίσματα της νέας σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί, “Liaison“.

Με τη σειρά του ο Βενσάν Κασέλ επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram ένα εντυπωσιακό πορτρέτο με τη σύζυγό του, το οποίο συνόδευσε με το hashtag #OUIOUIetOUI.

Το εντυπωσιακό ζευγάρι μετρά ήδη πέντε χρόνια σχέσης, ενώ τον Απρίλιο του 2019 απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα κοριτσάκι που έχει το όνομα Amazonie.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα