Ιωάννα Τούνη: Πόσα κιλά πήρε στις διακοπές της – Η απάντηση στα σχόλια των haters

Ιωάννα Τούνη: Πόσα κιλά πήρε στις διακοπές της – Η απάντηση στα σχόλια των haters
Ιωάννα Τούνη Instagram / @j.touni

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στο γυμναστήριο, δηλώνοντας πως πήρε μερικά κιλά κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Τα σχόλια που δέχτηκε από τους followers της και η απάντησή της στο Instagram.

Επέστρεψε από τις καλοκαιρινές διακοπές της η Ιωάννα Τούνη, η οποία πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, και μπαίνει σιγά σιγά στους ρυθμούς της καθημερινότητάς της, ενώ στρώθηκε για τα καλά στη γυμναστική.

Η γνωστή influencer είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως πήρε κάποια κιλά, δημοσιεύοντας, μάλιστα, στο Instagram μια φωτογραφία της από τις αρχές του καλοκαιριού στην οποία είχε κοιλιακούς.

“Αυτή η φωτογραφία έχει τραβηχτεί αρχές καλοκαιριού και σχεδόν φαίνονται κοιλιακοί. Δεν έχω ζυγιστεί… αλλά έχω πάρει σίγουρα 4-5 κιλάκια από τότε. Πείτε μου λίγο, είμαι η μόνη που παχαίνει ΠΑΝΤΑ το καλοκαίρι; Γιατί ακούω τριγύρω ατάκες του στυλ «το καλοκαίρι μου κόβεται η όρεξη» ή «με την θάλασσα ξεχνάω να φάω» και απορώ”, είχε γράψει τότε.

Οι νέες αναρτήσεις

Σε νέες της δημοσιεύσεις μέσα από το γυμναστήριο, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως όντως πήρε 5 κιλά, με πολλούς followers της να της στέλνουν διάφορα επικριτικά μηνύματα.

Η ίδια αποφάσισε να απαντήσει σε όσους δεν την πίστεψαν, αναφέροντας στα stories της:

“Διαβάζω αυτά τα άπειρα μηνύματα που μου λέτε “Αποκλείεται να είσαι 1.74 και 66 κιλά γιατί και εγώ είμαι στο ύψος και τα κιλά σου και είναι τελείως διαφορετικό το σώμα μου”. Τι μου συγκρίνετε; Ο κάθε άνθρωπος έχει τελείως διαφορετικό σωματότυπο. Είμαι όντως 1.74 και 66 κιλά! Και ναι πήρα όντως πέντε κιλά στις διακοπές μου και δεν χάλασε ο κόσμος. Μη σας πιάνει υστερία και μετράτε τα κιλά και τα γραμμάρια… είναι απλά νούμερα και είναι στο χέρι σας να τα αλλάξετε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα