O Deadpool κάνει οντισιόν για σούπερ ήρωες – Ψήνεσαι;

O Deadpool κάνει οντισιόν για σούπερ ήρωες – Ψήνεσαι;
Στιγμιότυπο από το τελευταίο τρέιλερ του Deadpool που θα βγει στους κινηματογράφους στις 17 Μαΐου Youtube

Το τελευταίο τρέιλερ του sequel τρολάρει τους ήρωες της DC και παρουσιάζει την ομάδα X-Force που θα βοηθήσει τον παρανοϊκό υπερήρωα να νικήσει τον Cable. Πάνω από όλα όμως, είναι απολαυστικά αστείο

Η φράση που περιγράφει καλύτερα τη φάση Ryan Reynolds και Deadpool είναι “κύλησε ο τέτζερης και βρήκε το καπάκι”. Ο Αμερικανός ηθοποιός βρήκε στον σαρκαστικό, σαδομαζοχιστικό υπερήρωρα, τον χαρακτήρα που του ταιριάζει και αποτίναξε από πάνω του την πράσινη, φοσφοριζέ κατρακύλα παλαιότερων αποπειρών να μπει στην παρέα των πρωταγωνιστών με λάτεξ. Η πρώτη ταινία κέρδισε το κοινό και πλέον είμαστε όλοι Deadpool και αναμένουμε το sequel εκεί κατά τα τέλη Μαΐου. Την Πέμπτη κυκλοφόρησε και το τελευταίο τρέιλερ, στο οποίο εκτός από τον απόλυτο “κακό” Cable, βλέπουμε για πρώτη φορά περισσότερους ήρωες από το Deadpool 2.

Για την ακρίβεια, ο χαρακτήρας αναζητά νέα μέλη, ώστε να σχηματίσει μια ομάδα – καλύτεροι είναι οι Avengers; – με τη βοήθεια της οποίας θα αντιμετωπίσει τον σκληροτράχηλο Cable. Σε μια από τις μάχες μαζί του, ο Cable τον αποκαλεί “κλόουν, ντυμένο σαν sex toy” για να λάβει την απάντηση μπηχτή στην DC – “τόσο σκοτεινός, είσαι σίγουρος πως δεν είσαι από το κόσμο της DC;”.

Σε άλλα νέα, το τρέιλερ μας δίνει μια μικρή γεύση από τους ήρωες που θα πλαισιώσουν τον Deadpool, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον τελευταίο από όλους, τον Πίτερ. Όταν ο Deadpool τον ρωτά ποια είναι η υπερδύναμή του εκείνος απαντά πως δεν έχει καμία. “Είδα απλά την αγγελία”. Στο επόμενο καρέ, ο Πίτερ πέφτει από το αεροπλάνο μαζί με τους υπόλοιπους της ομάδας… γιατί έχουμε όλοι δικαίωμα στο όνειρο.

Δείτε το τρέιλερ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα