Μετά θάνατον βράβευση για τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν στα βραβεία του MTV

Μετά θάνατον βράβευση για τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν στα βραβεία του MTV
O Τσάντγουικ Μπόουζμαν Chris Pizzello/Invision/AP

Βραβείο για τον Μπόουζμαν που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Τα τρυφερά λόγια των συμπρωταγωνιστών του.

Ο μοναδικός Τσάντγουικ Μπόουζμαν, γνωστός και ως “Black Panther” του κινηματογράφου, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία μόλις 43 ετών, τιμήθηκε μετά θάνατον με το βραβείο “Hero For The Ages” στα MTV Movie & TV Award από τους συμπρωταγωνιστές του Don Cheadle και Robert Downey Jr.

“Από τη στιγμή τον έβλεπε κανείς στη μεγάλη οθόνη ή είχε την ευκαιρία να τον γνωρίσει από κοντά αντιλαμβανόταν ότι η ενέργεια και η ένατση που είχε ήταν κάτι το μοναδικό”, δήλωσε ο Downey Jr. “Ο Μπόουζμαν είχε κάτι το ξεχωριστό”.

“Κάθε φορά που ερχόταν στα γυρίσματα αποτελούσε έμπνευση για όλους μας. Είχε μία απίστευτη δύναμη να ενώνει τους ανθρώπους”, είπε ο Cheadle.

Πέρα από το ρόλο του Black Panther, o Μπόουζμαν έγινε γνωστός και από τη συμμετοχή του σε αρκετές ακόμη δημοφιλείς ταινίες, όπως το Marshall και το Da 5 Bloods. έχοντας όμως μία… παράλληλη ζωή, αφού ταυτόχρονα με τον κινηματογράφο , τα τελευταία τέσσερα χρόνια έδινε και μία άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα