GNTM Τελικός: Ένταση μεταξύ Κυβέλης – Κωνσταντίνου στην 3η δοκιμασία

GNTM Τελικός: Ένταση μεταξύ Κυβέλης – Κωνσταντίνου στην 3η δοκιμασία
Glomex

"Άναψαν" τα αίματα ανάμεσα στα μοντέλα του GNTM 4, λίγο πριν την 3η δοκιμασία του μεγάλου τελικού. Ο διάλογος μεταξύ Κυβέλης - Κωνσταντίνου μπροστά στους κριτές.

Ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του GNTM 4 στο Star, που θα αναδείξει τον νικητή του ριάλιτι μοντέλων για φέτος.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η Όλγα Ντάλλα και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης είναι οι τρεις φιναλίστ που διεκδικούν τον τίτλο και το “χρυσό” έπαθλο του δημοφιλούς διαγωνισμού.

Στην αρχή του επεισοδίου, τα μοντέλα αποχαιρέτησαν το σπίτι του GNTM 4 και οδηγήθηκαν στο set της 3ης δοκιμασίας του τελικού, όπου τους περίμεναν πολλές εκπλήξεις.

GNTM Τελικός: Ένταση μεταξύ Κυβέλης – Κωνσταντίνου

Οι τρεις φιναλίστ συνάντησαν τους κριτές για να μάθουν το concept της 3ης δοκιμασίας, ωστόσο, πριν προλάβουν να μάθουν τι πρέπει να κάνουν, δημιουργήθηκε μια ένταση μεταξύ τους.

Με αφορμή την ερώτηση πώς περνάνε στο σπίτι τώρα που έμειναν μόνο τρεις και την απάντηση της Όλγας πως όλοι είναι μια χαρά, η Κυβέλη έδωσε την δική της οπτική, αναφέροντας πως δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα.

Ο Κωνσταντίνος επενέβη και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος ανάμεσα στον ίδιο και την Κυβέλη:

-Έχω κουραστεί που κάθε φορά που είμαστε μπροστά σας, η Κυβέλη πετάγεται για να με μειώσει. Είναι η τέταρτη φορά που το κάνει. Και γίνεται συνέχεια και στο πλατό. Οπότε εγώ γι’ αυτό δεν ένιωθα καλά μαζί της μετά την βαθμολόγηση. Όσον αφορά την βαθμολόγηση, ίσα ίσα πιστεύω ότι μπορεί να “γυρίσει” πολύ άνετα.

-Ποτέ δεν έκανα τίποτα για να μειώσω κάποιον ή να τον φέρω σε δύσκολη θέση.

-Πόσες φορές έχεις πεταχτεί; Και σε μένα και στον Ναπολέοντα.

-Η γνώμη μου είναι. Αν εσύ το παίρνεις ότι σε μειώνω, είναι δικό σου κόμπλεξ.

-Εμένα δεν με μειώνεις αγάπη μου. Απλώς είναι αυτό που προσπαθείς να κάνεις και “γράφει” πολύ άσχημα.

-Είμαι εγώ και απλώς λέω τη γνώμη μου.

-Ποιος στο ζήτησε; Έχουμε τέσσερις κριτές για να μας κρίνουν.

Μάλιστα, μετά τον διάλογό τους, η Κυβέλη αποκάλυψε στην κάμερα πως ο Κωνσταντίνος την αποκάλεσε “ιερόδουλη”.

GNTM Τελικός: Το concept της 3ης δοκιμασίας

Έπειτα, οι κριτές ανακοίνωσαν στους τρεις φιναλίστ πως η 3η δοκιμασία περιλαμβάνει μια μεγάλη πασαρέλα, στην οποία θα πρέπει να περπατήσουν με διαφορετικά στυλ.

Συγκεκριμένα, το catwalk χωρίστηκε σε τρία διαφορετικά shows που είχαν διαφορετικό conept: ανδρόγυνο, industrial και υψηλή ραπτική.

Στην δοκιμασία τους αυτή, οι φιναλίστ είχαν στο πλευρό τους, τους 17 υποψηφίους που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό, οι οποίοι συμπλήρωσαν το catwalk.

Παράλληλα, σημαντική ήταν η συμβολή της Βίκυς Κουλιανού, η οποία επέστρεψε στο show, μετά από παρότρυνση του Γιώργου Καράβα, προκειμένου να στηρίξει και να εμψυχώσει τα παιδιά.

GNTM Τελικός: Πλάνα από την πασαρέλα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα