Φρίκη στις ΗΠΑ: Δολοφόνησε την 4χρονη εγγονή της αναγκάζοντάς τη να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι

Φρίκη στις ΗΠΑ: Δολοφόνησε την 4χρονη εγγονή της αναγκάζοντάς τη να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι
ΗΠΑ: Πέθανε 4χρονη - Την ανάγκασε η γιαγιά της να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι

Ένα κορίτσι τεσσάρων ετών πέθανε στη Louisiana των ΗΠΑ αφού η γιαγιά της - ενώπιον της μητέρας της - την ανάγκασε να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι για "παραδειγματισμό".

Ένα κορίτσι 4 ετών άφησε την τελευταία της πνοή στην Louisiana των ΗΠΑ αφού η γιαγιά της την ανάγκασε να πιει ουίσκι, αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του κοριτσιού ήταν 0,680% αρκετό για να επιφέρει τον θάνατό της, σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το CNN, ένα ποσοστό της τάξεως του 0,25% είναι “αρκετό” για να προκαλέσει δηλητηρίαση ενώ οποιαδήποτε τιμή πάνω από 0,40% μπορεί να οδηγήσει σε κώμα ή ακόμα και στον θάνατο.

Η Roxane Record 53 ετών και η μητέρα του κοριτσιού Kadjah Record ετών 28 συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους έως τώρα οι αρχές, οι δύο γυναίκες φέρεται να “θύμωσαν” που το κορίτσι “ήπιε από το μπουκάλι που βρισκόταν στον πάγκο”.

Ως πράξη παραδειγματισμού η γιαγιά της την ανάγκασε να πιει την ποσότητα που είχε απομείνει (πάνω από το μισό μπουκάλι). Η μητέρα ήταν παρούσα όμως δεν επενέβη μέχρι τη στιγμή που η 4χρονη σταμάτησε να αναπνέει.

Οι γιατροί προσπάθησαν να την επαναφέρουν όμως μάταια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα