Συνεχίζεται ο καύσωνας – Κορύφωση της ζέστης Πέμπτη με Σάββατο

Συνεχίζεται ο καύσωνας – Κορύφωση της ζέστης Πέμπτη με Σάββατο
Στιγμιότυπα ζέστης από το κέντρο της Αθήνας Eurokinissi

Η θερμοκρασία μέχρι την Τετάρτη στους 38 βαθμούς. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Σχεδόν αίθριος καιρός

• Οι άνεμοι στο Ιόνιο στα 4-5 μποφόρ στο Αιγαίο στα 4 με 6 και πρόσκαιρα έως την Παρασκευή στα 6-7 μποφόρ

• Η θερμοκρασία μέχρι την Τετάρτη στους 38 βαθμούς. Από την Πέμπτη θα φτάσουμε και τους 40 βαθμούς Κελσίου

Σήμερα Τρίτη θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4-5 και στο βόρειο Ιόνιο αργότερα 5-6 μποφόρ και το Αιγαίο 4-6 και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 37 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 37 με 38 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 31 με 35 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29-07-2020

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά και βόρεια 3 με 5, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

ΠΕΜΠΤΗ 30-07-2020

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή άνοδο και θα φθάσει τοπικά στα ηπειρωτικά τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στα πελάγη τοπικά 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα στους 40 με 41 βαθμούς κατά τόπους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό στα δυτικά και βόρεια ορεινά να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Ηλιοφάνεια στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο. Οι βοριάδες που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ θα κρατήσουν τον υδράργυρο σε τιμές περί τους 34 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει αίθριος. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 34 με 37 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα