Όχι, δεν είναι “πάρα.. παραμύθια” – Ο “Γύπας” και η Ρασέλ έβγαλαν τραγούδι!

Όχι, δεν είναι “πάρα.. παραμύθια” – Ο “Γύπας” και η Ρασέλ έβγαλαν τραγούδι!
Γύπας & Ρασέλ - Παραμύθια youtube printscreen

Οι πρώην παίκτες του "GNTM 3" κυκλοφόρησαν πριν λίγες ώρες το πρώτο τους (και ελπίζουμε όχι και τελευταίο) κομμάτι, με τίτλο "Παραμύθια". Απολαύστε!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Το ντουέτο – ελπίδα για όλους μας σε μια τόσο δύσκολη χρονιά μόλις “έσκασε”. Ο Δημοσθένης aka “Γύπας” και η Ρασέλ έβγαλαν μαζί τραγούδι.

Οι πρώην παίκτες του “GNTM 3” διαπρέπουν ακόμη και εν μέσω πανδημίας και lockdown και τίποτα δεν τους σταματά! Τα δύο μοντέλα – ερμηνευτές κυκλοφόρησαν πριν λίγες ώρες το πρώτο τους (και ελπίζουμε όχι και τελευταίο) κομμάτι, με τίτλο “Παραμύθια”.

Η εν λόγω συνεργασία δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση, φυσικά! Απ’ τη μια ο Δημοσθένης, δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε εντυπωσιάσει τους κριτές με τις ρίμες του, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ριάλιτι μοντέλων του Star.

Απ’ την άλλη, η Ρασέλ, που ήταν και συμμαθήτρια με τη Μέγκι Ντρίο, κυκλοφόρησε το 2016 ένα κομμάτι με τίτλο “Καυτά Φιλιά”, προϊδεάζοντάς μας για την “καυτή” συνέχεια.

“Εγώ θέλω αγάπη μου στον έρωτα αλήθεια, και όχι έναν πρίγκιπα σε πάρα.. παραμύθια, σε πάρα.. παραμύθια, σε πάρα.. παραμύθια”, μεταξύ των στίχων που ξεχωρίζουν!

Απολαύστε με δική σας ευθύνη!

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα