Το Viral βίντεο του Joe Biden με τους Jonas Brothers για την προώθηση των εμβολιασμών

Το Viral βίντεο του Joe Biden με τους Jonas Brothers για την προώθηση των εμβολιασμών
Joe Biden με τους Jonas Brothers TikTok

Το γνωστό μουσικό συγκρότημα Jonas Brothers και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden ένωσαν τις δυνάμεις τους στο TikTok, δημιουργώντας ένα χιουμοριστικό βίντεο, το οποίο έγινε Viral.

Οι Jonas Brothers αποφάισαν να επισκεφτούν τον Λευκό Οίκο για ένα ιδιαίτερο βίντεο με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Joe Biden, ώστε να ενθαρρύνουν τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

Το γνωστό μουσικό συγκρότημα και ο Joe Biden ένωσαν τις δυνάμεις τους στο TikTok, δημιουργώντας ένα χιουμοριστικό βίντεο, το οποίο έγινε Viral.

“Έχεις εμβολιαστεί;”, “Ναι, κύριε”, ακούγεται στην αρχή του βίντεο, ενώ στη συνέχεια ο Nick ρωτά: «Ποιος είναι ο Πρόεδρος, φίλε; Ποιος είναι ο Πρόεδρος;» με τον Joe να απαντά: «Byron» και ο Kevin να επαναλαμβάνει «Byron» σε μια προσπάθεια να προφέρουν σωστά το όνομα του Joe Biden.

Το βίντεο τελειώνει με τον Joe να ρωτά “Τι θέλεις να πεις στον Joe Biden τώρα;” και οι Kevin και Nick απαντούν : “Τι γίνεται, μωρό μου; Βγάλε με έξω για δείπνο”.

Στο τέλος, αφού το βίντεο φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί, ο Kevin ρωτά: “Το έχουμε;” Τότε αποκαλύπτεται ο άνθρωπος πίσω από την κάμερα, ο οποίος είναι ο Joe Biden, λέγοντας “Ναι το έχουμε”.

Το viral βίντεο αποτελεί μέρος μιας γενικότερης προσπάθειας του Λευκού Οίκου για να παρακινήσει τους νέους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το βίντεο των Jonas και Joe Biden

Το βίντεο του TikTok που κάνει το γύρο του κόσμου έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes. Στο Twitter, το συγκεκριμένο βίντεο δεν έχει συγκεντρώσει τα καλύτερα σχόλια, με τους περισσότερους χρήστες να κοροϊδεύουν την προσπάθεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα