Robert Morse: Πέθανε ο σταρ του Mad Men σε ηλικία 90 ετών

Robert Morse: Πέθανε ο σταρ του Mad Men σε ηλικία 90 ετών
O Robert Morse AP

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός, Robert Morse, ο οποίος είχε βραβευτεί δύο φορές με Tony, ενώ ήταν γνωστός μέσα από το ρόλο του στην σειρά Mad Men.

Ο ηθοποιός, Robert Morse, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο αμερικανικό δράμα Mad Men, πέθανε σε ηλικία 90 ετών. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο ως “Bert Cooper, ο επικεφαλής του διαφημιστικού γραφείου της σειράς.

Σε μια καριέρα που διήρκεσε σχεδόν 60 χρόνια, εμφανίστηκε σε περίπου 100 θεατρικές, τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, ενώ έκανε το ντεμπούτο του το 1961 σε ένα θεατρικό, βασισμένο στο βιβλίο του Shepherd Mead, για το οποίο κέρδισε το βραβείο Tony καλύτερου ηθοποιού σε μιούζικαλ.

Ο ίδιος είχε κερδίσει και βραβείο Emmy για το American Playhouse, βραβείο SAG και το δεύτερο Tony της καριέρας του για τον ρόλο του ως Truman Capote στο θεατρικό έργο Tru.

“Ο καλός μου φίλος Μπόμπι Μορς πέθανε στα 90 του. Ένα τεράστιο ταλέντο και ένα όμορφο πνεύμα. Στέλνω την αγάπη μου στον γιο του Charlie και την κόρη του Allyn”, έγραψε μεταξύ άλλων στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στο Twitter, ο σεναριογράφος και παραγωγός, Larry Karaszewski.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα