Καιρός: Λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα οι θερμοκρασίες την Τρίτη

Καιρός: Λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα οι θερμοκρασίες την Τρίτη
Βουτιά σε παραλία στο Ναύπλιο EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει σε καμία περιοχή τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει σε καμία περιοχή τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου
  • Σχεδόν αίθριος καιρός με μικρή πιθανότητα αστάθειας στα βόρεια
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Ιόνιο τα 4-5 μποφόρ στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ

Για σήμερα Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο με ένταση έως 6, στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 35 με 36 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 30 με 35 βαθμούς Κελσίου


ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός με βόρειους ανέμους4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ που από αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με μεταβλητούς ανέμους 3 με 4 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΕΜΟΙ- ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Η πρόγνωση των ανέμων και των θερμοκρασιών για το επόμενο δεκαήμερο . Οι άνεμοι σε γενικές γραμμές θα είναι εξασθενημένοι όλη την εβδομάδα και δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 5 με 6 μποφόρ , ενώ οι θερμοκρασίες θα παρουσιάσουν άνοδο μέχρι το τέλος της εβδομάδος

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 24/8/2007 είχαμε τις μεγάλες δασικές πυρκαγιές στη Πελοπόννησο Το φονικότερο χτύπημα από τη μεγάλη καταστροφή του Αυγούστου του 2007 συντελέστηκε στο Νομό Ηλείας. Η φωτιά εκδηλώθηκε τις πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου, στη Ζαχάρω. Το πύρινο μέτωπο στο νομό Ηλείας κατέστρεψε έκταση μεγαλύτερη από 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα (Σύμφωνα με την ευρωπαϊκη υπηρεσία EFFIS είναι περίπου 450 χιλιάδες στρέμματα), με βάση ανεπίσημες πηγές, κατακαίοντας από άκρη σε άκρη το νομό. Η καταστροφή όμως αφορούσε και κόστος σε ανθρώπινες ζωές. Μέχρι την 26η Αυγούστου είχαν καταγραφεί 37 θάνατοι εκ των οποίων 25 στο ίδιο χωριό στην Αρτέμιδα, ενώ εκφράζονταν και ανησυχίες για περισσότερους αγνοούμενους.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα