Πάτρα: Αντιεμβολιαστές επιτέθηκαν στην αντιπρόεδρο του Π.Ι.Σ. – “Με απείλησαν και με αποκάλεσαν δολοφόνο”

Πάτρα: Αντιεμβολιαστές επιτέθηκαν στην αντιπρόεδρο του Π.Ι.Σ. – “Με απείλησαν και με αποκάλεσαν δολοφόνο”
Η αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου Pelop

Θύμα επίθεσης αντιεμβολιαστών έπεσε η αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου, η οποία αναμένεται να κινηθεί νομικά.

Θύμα λεκτικής και φραστικής επίθεσης έπεσε για τρίτη φορά μάλιστα η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου, από αρνητές του κορονοϊού και αντιεμβολιαστές.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το pelop.gr όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου (18/12) κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα “Εμβολιασμός Τώρα!” που διοργάνωναν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, όταν ένα άτομο μπήκε στην αίθουσα και κάλεσε την κ. Μαστοράκου να κατέβει στο ισόγειο προκειμένου να παραλάβει ένα έγγραφο.

Εκεί την περίμενε μια ομάδα αντιεμβολιαστών οι οποίοι της έδωσαν το έγγραφο λέγοντάς της πως είναι η τεκμηρίωση πως τα εμβόλια είναι δηλητήριο.

“Δεν παρέλαβα το έγγραφο. Με αποκάλεσαν δολοφόνο και πως δηλητηριάζω πολίτες με το εμβόλιο. Δεν ήθελαν ούτε τον διοικητή της 6ης ΥΠε, Γιάννη Καρβέλη, ούτε τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο, ήθελαν εμένα προσωπικά”, δήλωσε η ίδια στην ιστοσελίδα και πρόσθεσε πως όταν στη συνέχεια κινήθηκε προς τον χώρο στάθμευσης που βρισκόταν το αυτοκίνητό της την ακολούθησαν και άρχισαν να φωνάζουν περισσότερο, “με τράβηξαν από το χέρι και συνέχισαν την λεκτική επίθεση προς το μέρος μου. Δεν μπορούν να αποκαλούν δολοφόνο την αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, είναι απαράδεκτο. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό και δε θα το αφήσω έτσι. Δεν θα μείνει έτσι η κατάσταση, να επιτίθενται με αυτόν τον τρόπο στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Από μόνη της αυτή η συμπεριφορά, έδειξε το θράσος κάποιων ατόμων”.

Μάλιστα η ίδια καταλήγοντας τόνισε πως τη Δευτέρα (20/12) πρόκειται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα