Kavinsky στο Fuzz Live Music Club

Kavinsky στο Fuzz Live Music Club

Την Παρασκευή 20 Απριλίου ο διάσημος μουσικός παραγωγός θα βρίσκεται στην Αθήνα στο πλαίσιο του Europavox Festival. Μαζί του η Zamilska για μια γερή δόση από ωμό και ισχυρό techno, ο NOËP με indie electronic pop ήχο και η γνωστή στο ελληνικό κοινό Olga Kouklaki

Το Europavox Festival επιστρέφει στην Αθήνα, για δεύτερη χρονιά, αυτή την Παρασκευή 20 Απριλίου, με ακόμη περισσότερους καλλιτέχνες από την ευρωπαϊκή σκηνή και headliners δύο μεγάλα ονόματα από τη Γαλλία.

Ο Kavinsky, ο διάσημος μουσικός / παραγωγός / DJ και ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής της τελευταίας δεκαετίας, θα βρεθεί στο Fuzz Live Music Club για ένα special set.

Μαζί του θα είναι οι:

Zamilska (Πολωνία): Mια γερή δόση από ωμό και ισχυρό techno, «πατώντας» σε noise, electronica και modern world music. Διατηρώντας τη στιβαρότητα ενός βιομηχανικού τοπίου, ο ήχος της ακούγεται συνάμα μελωδικός.

NOËP (Eσθονία). Θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στην ευρωπαϊκή σκηνή της indie electronic pop που οφείλεις και εσύ να ανακαλύψεις

Olga Kouklaki (Ελλάδα): Tην έχουν χαρακτηρίσει «Πυθία της dark pop electronica». Για 15 χρόνια δεν σταματά να δημιουργεί και να συνεργάζεται με ξένους και Ελληνες καλλιτέχνες.

Ο διάσημος Γάλλος Kavinsky έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας σε μια χρονιά που θα σηματοδοτήσει την πολυαναμενόνενη δισκογραφική επιστροφή του. Ο Vincent Belorgey, όπως είναι το αληθινό του όνομα, είναι μουσικός, dj και παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής με «εμμονή» στα electropop soundtrack από ταινίες και σειρές των 80s.

Ο χαρακτήρας Kavinsky δημιουργήθηκε από τον Belorgey και η ιστορία τον θέλει να σκοτώνεται όταν τρακάρει με την Ferrari Testarossa του τo 1986 και να επιστρέφει ως ζόμπι για να φτιάξει τη δική του ηλεκτρονική μουσική!

Η παγκόσμια επιτυχία ήρθε με μια ταινία του 2011, το περίφημο «Drive» με πρωταγωνιστή τον Ryan Gosling. Στα opening credits ακούστηκε το κλασικό πλέον «Nightcall» και ο Kavinsky, αμέσως, πάτησε κορυφή!

Λίγα λόγια για το Europavox Festival

Το Europavox Festival είναι το project που προωθεί την ευρωπαϊκή μουσική μέσα από τη συνεργασία επτά διοργανωτών συναυλιών από ισάριθμες χώρες, με στόχο τη διατήρηση της ευρωπαϊκής μουσικής ποικιλομορφίας.

To www.europavox.com, το πρώτο online μέσο (website) αφιερωμένο στην ευρωπαϊκή μουσική, είναι στον αέρα εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Μάλιστα, οι χρήστες που το επισκέπτονται από την Ελλάδα είναι οι δεύτεροι σε αριθμό, πίσω μόνο από τη Γαλλία που ηγείται του όλου project. Στο site μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες για πάρα πολλά ονόματα από την ευρωπαϊκή σκηνή, γνωστά και λιγότερο γνωστά, άρθρα γενικού ενδιαφέροντος για τη μουσική βιομηχανία, αλλά και την ενότητα της ευρωπαϊκής «band of the day / week» από την οποία έχουν περάσει και αρκετά ελληνικά σχήματα, όπως οι Omegaray, The Noise Figures, The Rattler Proxy, In Trance 95, Maximum High, Theodore κ.α.

Info

Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Αθήνα, 21 0345 0817, fuzzclub.gr

Εισιτ: €30-€32

Οι πόρτες ανοίγουν στις 6:00 μμ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα