Τι απάντησε ο Τζον Τραβόλτα στο “φοβάμαι μην πεθάνεις κι εσύ” του γιου του

Τι απάντησε ο Τζον Τραβόλτα στο “φοβάμαι μην πεθάνεις κι εσύ” του γιου του
O Tζον Τραβόλτα πρότεινε στο γιο του να επικεντρώσουν στο πώς θα ζήσουν τη ζωή τους, αντί να φοβούνται πότε θα πεθάνουν. @2021 AP Photo/Andrew Medichini

Κατά την παρουσία του στο talk show του Κέβιν Χαρτ, ο Τζον Τραβόλτα αποκάλυψε το φόβο που είχε ο 10χρονος γιος του, μετά το θάνατο της μητέρας και του αδελφού του.

Η Κέλι Πρέστον δεν υπάρχει ανάμεσα μας από πέρυσι. Μετά “μια θαρραλέα μάχη με τον καρκίνο του στήθους” όπως είχε γράψει στο ‘αντίο’ ο σύζυγος της, Τζον Τραβόλτα, άφησε την τελευταία της πνοή στις 13/7 του 2020. Tο ζευγάρι είχε αποκτήσει τρία παιδιά, την 21χρονη Έλα, τον 10χρονο Μπέντζαμιν και τον Τζετ, ο οποίος πέθανε το Γενάρη του 2009, σε ηλικία 16 χρόνων, από κρίση επιληψίας που έπαθε ενώ ήταν σε οικογενειακής διακοπές.

Όπως αποκάλυψε ο 67χρονος Τραβόλτα ένα χρόνο μετά το θάνατο της επί 28ετιας συζύγου του, χρειάστηκε να συζητήσει με τον 10χρονο γιο του για το θάνατο και τη ζωή (όπως και όσα υπάρχουν στο μεταξύ), αφότου ο Μπεν τον ενημέρωσε πως φοβάται ότι θα ‘χάσει’ και τον πατέρα του.

“Μου είπε μια φορά πως ‘μετά αυτό που έγινε με τη μαμά, φοβάμαι πως θα πεθάνεις κι εσύ’” αποκάλυψε ο Τραβόλτα κατά την παρουσία του στο talk show του Κέβιν Χαρτ, “του είπα πως αυτά είναι δυο πολύ διαφορετικά πράγματα και άρχισα να του μιλάω για τις διαφορές της δικής μου μακροζωίας και τους λόγους που η μητέρα του έζησε λιγότερα χρόνια, πριν γίνω ειλικρινής”. Του εξήγησε ότι “πάντα σου έλεγα την αλήθεια και αυτό θα κάνω και τώρα: θα σου πω την αλήθεια για τη ζωή. Κανείς δεν ξέρει πότε θα φύγει ή πότε θα μείνει. Ο αδελφός σου έφυγε όταν ήταν 16 χρόνων. Ήταν πολύ νέος. Η μητέρα σου έφυγε στα 57. Επίσης, ήταν πολύ νέα. Αλλά ποιος ξέρει τι ξημερώνει; Μπορεί να πεθάνω αύριο. Μπορεί να πεθάνεις εσύ αύριο. Όλοι μπορούν. Οπότε ας επικεντρώσουμε στη ζωή και το πώς είναι να τη ζούμε. Ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, όπως προσπαθούμε να ζήσουμε όσο περισσότερο γίνεται”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα