Νίκος Οικονομόπουλος: Πήρε εξιτήριο μετά τη μάχη με τον κορονοϊό

Νίκος Οικονομόπουλος: Πήρε εξιτήριο μετά τη μάχη με τον κορονοϊό
Νίκος Οικονομόπουλος PAPADAKIS PRESS

Εξιτήριο για τον Νίκο Οικονομόπουλο, που διαγνώστηκε με κορονοϊό και νοσηλεύτηκε στον "Ευαγγελισμό". Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του.

Ευχάριστα νέα για την υγεία του Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος νοσηλευόταν με κορονοϊό τις προηγούμενες μέρες και αναμένεται σήμερα, Δευτέρα (23/08), να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε πνευμονολογικά προβλήματα και έτσι μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε απλή κλίνη Covid του “Ευαγγελισμού”.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του κρίθηκε απαραίτητη η θεραπεία παροχής οξυγόνου υψηλής ροής, καθώς παρουσίασε αναπνευστική δυσχέρεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είχε λάβει καμία δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Όπως δήλωσε ο πνευμονολόγος, Γ. Μπουλμπασάκος, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλύτερη, αν και ο δημοφιλής τραγουδιστής πέρασε δύσκολες στιγμές κατά τη νοσηλεία του.

“Η περιπέτειά του τελειώνει και εντός της ημέρας θα πάρει το εξιτήριό του και θα πάει στο σπίτι του για να ξεκουραστεί. Για να χρειαστεί να είναι σε νοσηλεία, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Για όσους είναι εύκολα τα πράγματα, τους κρατάμε στο σπίτι”, ανέφερε.

Ο κ. Μπουλμπασάκος τόνισε, επίσης, τη σημασία του εμβολιασμού, δηλώνοντας:

“Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω είναι να εμβολιαστούμε όλοι, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλο αυτό το πρόβλημα που μας ταλανίζει τόσο καιρό. Πρέπει, με αυτή την ευκαιρία, να καταλάβουμε όλοι τη σημασία του εμβολιασμού”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα