GNTM 2: Πρώην παίκτρια ερωτευμένη με γνωστό τράπερ, μετά το διαζύγιό της

GNTM 2: Πρώην παίκτρια ερωτευμένη με γνωστό τράπερ, μετά το διαζύγιό της
Εμμανουέλα Μάινα Instagram / @emmanouela_maina

Ερωτευμένη ξανά είναι πρώην παίκτρια του GNTM 2, η οποία είχε χωρίσει λίγο μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι. Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία.

Η Εμμανουέλα Μάινα υπήρξε μία από τις αγαπημένες παίκτριες του GNTM 2, κάνοντας ιδιαίτερη αίσθηση τόσο στους κριτές όσο και στους τηλεθεατές του ριάλιτι μοντέλων του Star.

Το νεαρό μοντέλο δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και έφυγε κάπου στη μέση, ωστόσο, σήμερα συνεχίζει να ασχολείται με τη μόδα και το μόντελινγκ.

Η 23χρονη σήμερα Εμμανουέλα ήταν παντρεμένη όταν μπήκε στο ριάλιτι, ενώ βγαίνοντας από αυτό αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και πήρε διαζύγιο.

Περίπου 1,5 χρόνο μετά, βρήκε ξανά τον έρωτα, αυτή τη φορά στα μάτια του γνωστού τράπερ Skive (Χρήστος Τρυψιάνης), ο οποίος είναι ιδιαίτερα πετυχημένος στον χώρο της μουσικής.

Ο ίδιοςe γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα, ενώ έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Μουσική Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο του Derby στη Βρετανία.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβασε και την πρώτη του κοινή φωτογραφία πριν από μερικές μέρες στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλια της Εμμανουέλας Μάινα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα