Νις-Μαρσέιγ: Εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, στα χέρια με ποδοσφαιριστές

Νις-Μαρσέιγ: Εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, στα χέρια με ποδοσφαιριστές

Στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στη Νις και τη Μαρσέιγ το παιχνίδι διεκόπη έπειτα απ' την εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια και με τους παίκτες.

Άσχημη εξέλιξη είχε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Νις και τη Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική της Ligue 1, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Απ’ την κερκίδα έπεσε ένα μπουκάλι στον Παγέτ, την ώρα που εκτελούσε κόρνερ, ο οποίος το επέστρεψε. Αμέσως μετά άρχισε μαζική πτώση αντικειμένων, ενώ ορισμένοι φίλαθλοι ήρθαν στα χέρια με παίκτες στα όρια της κερκίδας.

Περίπου 100 οπαδοί που βρίσκονταν στις κερκίδες εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Προκλήθηκε πανδαιμόνιο, όμως δεκάδες σεκιούριτι επενέβησαν και απέτρεψαν τα χειρότερα. Οι περισσότεροι παίκτες φυγαδεύτηκαν για τα αποδυτήρια, ωστόσο κάποιοι παίκτες της Νις παρέμειναν και προσπάθησαν να συζητήσουν με τους φιλάθλους και να τους ηρεμήσουν.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr ο Ντάντε τα είπε με ορισμένους σκληροπυρηνικούς φιλάθλους, ενώ μπροστά από την κερκίδα πήγε και ο πρόεδρος της Νις, Ζαν Πιερ Ριβέρ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα