Andriana Lima: Έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλιά και εντυπωσίασε στο σόου του Alexander Wang

Andriana Lima: Έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλιά και εντυπωσίασε στο σόου του Alexander Wang
Andriana Lima ap

Ο πρώην άγγελος της Victoria Secret έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλιά στο σόου του Alexander Wang και έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η Andriana Lima εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο show του Alexander Wang στο Los Angeles το βράδυ της Τρίτης.

Ο πρώην άγγελος της Victoria Secret ανακοίνωσε πρόσφατα ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Andre Lemmers (και το τρίτο εν γένει) και εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια της πασαρέλας φορώντας ένα σύνολο που αναδείκνυε την φουσκωμένη της κοιλιά με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η Lima περπάτησε με ένα μαύρο φόρεμα με cut outs, μαύρες ψηλές μπότες, wet look και με ένα καφέ κραγιόν με 90s αισθητική ολοκλήρωσε το σύνολο από τη Fall 2022 συλλογή του Alexander Wang.

Η Βραζιλιάνα καλλονή δεν ήταν το μοναδικό μεγάλο όνομα στην πασαρέλα του σχεδιαστή. Η Amelia Hamlin, η Alessandra Ambrosio και η Candice Swanepoel ήταν μερικά ακόμα από τα διάσημα μοντέλα που έδωσαν το παρόν στο σόου.

Πρόκειται για την επίσημη επιστροφή του Wang στις πασαρέλες έπειτα από τρία χρόνια καθώς το 2020 ο σχεδιαστής είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση και είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το σόου πραγματοποιήθηκε στην Chinatown και είχε τίτλο Fortune City. Η τοποθεσία δεν ήταν καθόλου τυχαία επιλογή αφού ο Alexander Wang είχε ξεκινήσει μια καμπάνια στήριξής της μετά το πλήγμα που υπέστη από την πανδημία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα