Ελεύθερος ο νηπιαγωγός που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου αγοριού

Ελεύθερος ο νηπιαγωγός που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου αγοριού
Μικρό αγόρι iStockphoto

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο νηπιαγωγός που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου αγοριού στην Πετρούπολη.

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης προσέγγισης του νηπιαγωγείου που τελέστηκε η πράξη που του αποδίδεται, αλλά και της εξόδου από την χώρα, αφέθηκε μετά την απολογία του ο νηπιαγωγός που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι.

Ο κατηγορούμενος από την αρχή της υπόθεσης, που έφθασε στις διωκτικές αρχές μετά από καταγγελία των γονιών του παιδιού, αρνείται όσα του αποδίδονται και το ίδιο έπραξε και ενώπιον της ανακρίτριας της υπόθεσης.

Η δικογραφία για την υπόθεση σχηματίστηκε πριν λίγες ημέρες, οπότε οι γονείς του αγοριού κατήγγειλαν ότι το αγόρι τους περιέγραψε, όταν γύρισε από το νηπιαγωγείο στην Πετρούπολη όπου πηγαίνει, ότι ο κατηγορούμενος έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος του στις τουαλέτες του σχολείου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε δημόσια η υπεράσπιση του κατηγορούμενου εκπαιδευτικού, από την ιατροδικαστική έκθεση αλλά και την παιδοψυχιατρική έκθεση που συντάχθηκε μετά την εξέταση του παιδιού, δεν προκύπτουν όσα ισχυρίζονται στην καταγγελία τους οι γονείς.

Το χρονικό της καταγγελίας

Μετά την καταγγελία των γονιών του 4χρονου αγοριού, ο νηπιαγωγός συνελήφθη από τις Αρχές την Τρίτη (14/12).

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του παιδιού, μετά τις περιγραφές του μικρού αγοριού και αφού έκαναν μήνυση εναντίον του, ο νηπιαγωγός προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη στις τουαλέτες του σχολείου.

Ο νηπιαγωγός από την πρώτη στιγμή, αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Το παιδί εξετάστηκε από ειδικούς, ενώ ελήφθη DNA του νηπιαγωγού για σύγκριση

“Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα”

Ο πατέρας του παιδιού, που κατήγγειλε μαζί με τη σύζυγό του το περιστατικό, μίλησε στο Mega και οι περιγραφές του σοκάρουν.

«Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα. Φοβόταν. Δε ξέρω γιατί. Από την αρχή του χρόνου, και γυρνώντας την Πέμπτη λέει στη γυναίκα μου, ”Μαμά πήγα στο μπάνιο”. ”…, εσύ δεν πας ποτέ στο μπάνιο”. ”Με πήγε ο κύριος …, μαμά”», δήλωσε.

«”Ο κύριος …;”… κι εκεί άρχισε η γυναίκα μου να πονηρεύεται. Του μίλαγε, του μίλαγε. Λέει: ”Με πήγε ο κύριος …, μου κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να μου … το …, κατέβασε κι ο ίδιος το παντελόνι του… κι άρχισε να μου κάνει” λέει, ”διάφορα … στον … μου”», πρόσθεσε ο πατέρας.

Ενώ κατέληξε, λέγοντας: «Αυτός είναι στη φύλαξη. Από την αρχή του χρόνου εκεί ήταν… Επειδή δυο μέρες τώρα η δασκάλα του (σ.σ. του 4χρονου) έλειπε, τα κράτησε αυτός… Εγώ πήγα κατευθείαν (σ.σ. στις Αρχές). Πήρα το Χαμόγελο του παιδιού, τους ρώτησα πώς να κινηθώ, μου λέει: ”Πήγαινε κατευθείαν, κάνε καταγγελία στο τμήμα κι αν μπορείς να κάνεις και καταγγελία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση”. Έκανα τις διαδικασίες, πήγαμε στο τμήμα… Πήγαν την Παρασκευή από το σχολείο και τον συνέλαβαν. Κι από ό,τι έχω καταλάβει, τον έχουν… είναι μέσα… σε αυτόφωρη διαδικασία».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο νηπιαγωγός αναμένεται αύριο να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, ενώ έχουν κληθεί να καταθέσουν και οι γονείς του παιδιού.

Παράλληλα, το 4χρονο αγόρι βρίσκεται υπό παρακολούθηση από παιδοψυχολόγους, οι οποίοι έχουν κληθεί να εξετάσουν την ορθότητα της καταγγελίας.

“Στο Στόμα Του Λάκη” κάνει πρεμιέρα! Από σήμερα και κάθε Πέμπτη, ο μοναδικός Λάκης Λαζόπουλος θα σχολιάζει καυστικά όσα συμβαίνουν γύρω μας! Άκουσε το Podcast και κάνε εγγραφή σε Spotify, Apple Podcasts για να μη χάνεις επεισόδιο!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα