Αίθριος καιρός και ενισχυμένο μελτέμι έως την Παρασκευή στο Αιγαίο

Αίθριος καιρός και ενισχυμένο μελτέμι έως την Παρασκευή στο Αιγαίο
Παραλία Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα ανέβει τοπικά το Σαββατοκύριακο, ενώ ο υδράργυρος θα φτάσει τους 37 με 38 βαθμούς. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο με εξασθένηση την το Σαββατοκύριακο

• Η θερμοκρασία θα ανέβει και τοπικά το Σαββατοκύριακο θα φτάσει ο υδράργυρος τους 37 με 38 βαθμούς

Πέμπτη θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4-5 και στα ανοιχτά του Ιονίου 5 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 5 με 6 και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στα βόρεια ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα φτάσει κατά τόπους στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25-07-2020

Στα βόρεια αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στη Μακεδονία σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά Ηπείρου,Θεσσαλίας και Στερεάς όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο βόρειοι 5 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΚΥΡΙΑΚΗ 26-07-2020

Στα βόρεια νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο και το Ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια.


ΔΕΥΤΕΡΑ 27-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Ηλιοφάνεια στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 32 με 35 βαθμούς Κελσίου.


Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει σχεδόν αίθριος. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα