ΗΠΑ: Πυροσβέστες έσωσαν 6 σκυλιά από πυρκαγιά

ΗΠΑ: Πυροσβέστες έσωσαν 6 σκυλιά από πυρκαγιά
Πυροσβέστες στην Ουάσιγκτον(φωτογραφία αρχείου) AP

Μετά από ηρωική προσπάθεια ομάδα πυροσβεστών έβγαλε από φλεγόμενο σπίτι στην Ουάσινγκτον 6 σκυλιά. Το ένα ήταν αναίσθητο όταν το βρήκαν.

Πυροσβέστες που ζουν στις ΗΠΑ, έσωσαν έξι σκυλιά από ένα φλεγόμενο σπίτι στην Ουάσινγκτον, την Τρίτη, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές . Χάρη στις προσπάθειές τους, όλα τα σκυλιά επέζησαν, ενώ ένα από αυτά ήταν αναίσθητο όταν το βρήκαν, όμως κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Σύμφωνα με το CBS News, οι πυροσβέστες ενημερώθηκαν για τη φωτιά το μεσημέρι, κατά τα λεγόμενα του υπεύθυνου του τμήματος της πυροσβεστικής, της Ουάσιγκτον. Η φωτιά ξεκίνησε στο υπόγειο ενός διώροφου σπιτιού.

Οι τέσσερις κάτοικοι του σπιτιού είχαν ήδη απομακρυνθεί, τη στιγμή που οι πρώτοι πυροσβέστες έφτασαν στο οίκημα, αλλά τα σκυλιά ήταν ακόμα μέσα.

“Όταν ψάχνουμε σε ένα κτίριο ψάχνουμε για άτομα που έχουν παγιδευτεί και ψάχνουμε επίσης για ζώα που είναι παγιδευμένα. Τα ζώα αποτελούν μέρος των οικογενειών των ανθρώπων. Συχνά είναι πολύ πολύτιμα για αυτούς”, είπε ο υπεύθυνος της υπηρεσίας Vito Maggiolo.

Το τμήμα έγραψε στο Twitter νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, ότι κατάφερε να ελέγξει τη φωτιά. “Κανένας πυροσβέστης δεν τραυματίστηκε”, είπε ο Maggiolo.

Οι αρμόδιοι ερευνητές δεν έχουν βρει ακόμη την αιτία της πυρκαγιάς, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο συναγερμός καπνού, δεν λειτούργησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα