Παγώνη για Τσιτσιπά: “Οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα”

Παγώνη για Τσιτσιπά: “Οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα”
eurokinissi

Ο καθένας ασχολείται με το λειτούργημά του, ήταν το μήνυμα της Ματίνας Παγώνη, αναφερόμενη στις πρόσφατες δηλώσεις του Τσιτσιπά.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στο κανάλι του Open και τοποθετήθηκε για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις που έκανε πριν λίγες μέρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος “πήρε θέση” για το ζήτημα των εμβολίων για τον κορονοϊό.

“Ο Στέφανος είναι ένα νέο άτομο, ένας άριστος τενίστας, τον θαυμάζουμε όλοι, τον χειροκροτούμε, περιμένουμε να μας φέρνει νίκες και πιστεύω ότι με αυτό θα ασχοληθεί. Και εμείς λοιπόν, οι υπόλοιποι που ασχολούμαστε με την ιατρική και την επιστημονική ιατρική κοινότητα, θα ενημερώσουμε τον κόσμο, γιατί πρέπει να κάνει το εμβόλιο, ποιες είναι οι μελέτες που υπάρχουν και πως θα προχωρήσουμε”, δήλωσε η λοιμωξιολόγος.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το κατά πόσο ισχύει το επιχείρημα περί δυνατού ανοσοποιητικού, απάντησε: “Την ιατρική θα την πούνε οι γιατροί, οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα”.

“Ξεχωρίζουμε ο καθένας, τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε. Ξεχωρίζουμε ο καθένας ποιο είναι το επάγγελμά του, ποιο είναι το λειτούργημά του και σταματάμε μέχρι εκεί”, τόνισε η κ. Παγώνη.

Όπως ανέφερε σχετικά με την μετάλλαξη δέλτα του κορονοϊού, πρόκειται για μια επιθετική μετάλλαξη, ενώ την αποκάλεσε ως “μετάλλαξη των νέων” και προειδοποίησε πως έχει αύξηση μεταδοτικότητας 50 έως 70%.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα