GNTM 2 – Εμμανουέλα: “Η Ασημίνα είχε 5 ευκαιρίες. Ήθελα κι εγώ μία”

GNTM 2 – Εμμανουέλα: “Η Ασημίνα είχε 5 ευκαιρίες. Ήθελα κι εγώ μία”
Η Εμμανουέλα Μάινα του GNTM 2 στην εκπομπή "Η Φωλιά των Κου Κου". Glomex

Η Εμμανουέλα Μάινα μίλησε στη "Φωλιά των Κου Κου" μετά από τη δεύτερη αποχώρησή της από το GNTM 2. "Πίστευα ότι η Ασημίνα ήταν πιο καλή από τις FF, έπαθα σοκ όταν είδα τα επεισόδια", δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η Εμμανουέλα Μάινα ήταν ένα από τα κορίτσια του GNTM 2 και για πολλούς φαβορί, ωστόσο, αποχώρησε από το παιχνίδι δύο φορές. Η πρώτη της αποχώρηση είχε προκαλέσει αντιδράσεις στο twitter, καθώς θεωρήθηκε πολύ άδικη. Η δεύτερη αποχώρησή της έγινε στις αρχές της τρέχουσας βδομάδας, όταν η Εμμανουέλα επιλέχθηκε από το Madame Figaro για να επιστρέψει στο ριάλιτι μόδας και, έπειτα, την έδιωξαν οι κριτές λόγω κακής φωτογραφίας.

Η όμορφη Εμμανουέλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου” και μίλησε τόσο για την εμπειρία της στο παιχνίδι και τις περιβόητες FF, όσο και για την ζωή της από ‘δω και πέρα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο μετά τη συμμετοχή της στο GNTM 2.

Αρχικά, η πρώην παίκτρια μίλησε για την αλλαγή στα μαλλιά της, λέγοντας:

“Δεν με θυμάμαι με το μακρύ μαλλί είναι η αλήθεια. Προτιμώ το κοντό, το άλλο δεν θέλω καν να το βλέπω. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Ταξιάρχη που σκέφτηκε αυτό το μαλλί πάνω μου, ήταν το καλύτερο δώρο. Όταν έμαθα τι θα κάνω είχα πάθει σοκ, είχα πάει προετοιμασμένη για κάτι άλλο στο make over. Όταν μου είπε η Καγιά ότι θα κάνω αυτό, νομίζω δάκρυσα λίγο, έκανα αέρα, δεν το είχα πάρει πολύ καλά. Όσο περνούσε η ώρα, το συνειδητοποιούσα, το αποδέχτηκα”.

Η Εμμανουέλα ρωτήθηκε για την δεύτερη αποχώρησή της και είπε χαρακτηριστικά:

“Εγώ στο set της φωτογράφισης ένιωσα ότι έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Ίσως να μην ήμουν τόσο συγκεντρωμένη όσο θα έπρεπε. Αλλά δεν νομίζω ότι κρίνεται από ένα αξεσουάρ το αν θα φύγεις ή θα μείνεις. Καλώς ή κακώς η Ασημίνα είχε 5 ευκαιρίες. Ήθελα κι εγώ μια ευκαιρία. Εγώ ευκαιρία πήρα από το Madame Figaro, όχι από τους κριτές”.

Η πρώην παίκτρια του GNTM 2, δήλωσε, επίσης, σοκαρισμένη με την συμπεριφορά της Ασημίνας. Όπως είπε:

“Εγώ έπαθα σοκ. Πίστευα ότι από την παρέα των FF, η Ασημίνα ήταν η πιο καλή κοπέλα. Μιλούσαμε, ήταν πάρα πολύ πρόσχαρη, μας μιλούσε, ήταν πάρα πολύ καλοσυνάτη. Βλέπω τις δηλώσεις κι έχω μείνει παγωτό! Λέω, τι βλέπω; Είναι ένας άλλος άνθρωπος! Ένας άλλος άνθρωπος εντελώς, από αυτό που έβλεπα εγώ μέσα στο σπίτι. Πάρα πολλή κακία και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση κακία. Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά. Από την Κάτια το περίμενα να δω αυτές τις δηλώσεις, από την Ασημίνα όχι”.

Όσο για το από ‘δω και πέρα, η Εμμανουέλα είπε:

“Θα μετακομίσω στην Αθήνα τώρα. Χώρισα, όπως και κάποια άλλα κορίτσια. Αλλά δεν πειράζει, όλα για κάποιο λόγο γίνονται”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα