Σχεδόν αίθριος καιρός και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο

Σχεδόν αίθριος καιρός και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο
Κόσμος σε παραλία της Γλυφάδας Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα ανέβει και τοπικά το Σαββατοκύριακο θα φτάσει ο υδράργυρος τους 37 με 38 βαθμούς. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Σχεδόν αίθριος καιρός

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο με εξασθένηση την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο

• Η θερμοκρασία θα ανέβει και τοπικά το Σαββατοκύριακο θα φτάσει ο υδράργυρος τους 37 με 38 βαθμούς

Σήμερα Τετάρτη θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4-5 και στα ανοιχτά του Ιονίου 5 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 5 με 7 και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ

ΠΕΜΠΤΗ 23-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Μακεδονίας, όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Ιόνιο από το μεσημέρι τοπικά 6 και στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στα βόρεια ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα φτάσει κατά τόπους στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25-07-2020

Στα βόρεια αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και σταδιακά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στη Μακεδονία σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί, 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26-07-2020

Στα βόρεια άστατος καιρός, κατά διαστήματα νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια.

Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Ηλιοφάνεια στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 32 με 35 βαθμούς Κελσίου .

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει σχεδόν αίθριος. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα