Survivor: Σοβαρός τραυματισμός για την Ασημίνα – “Θέλω να πάω σπίτι μου”

Survivor: Σοβαρός τραυματισμός για την Ασημίνα – “Θέλω να πάω σπίτι μου”
Survivor Glomex

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά από σοβαρό τραυματισμό στο Survivor. Άσχημο πέσιμο με το πρόσωπο στην άμμο είχε η Τζο Μαριδάκη.

Μια άσχημη στιγμή είχε η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα ασυλίας του Survivor, που πραγματοποιήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας (18/04) στον ΣΚΑΙ.

Η παίκτρια των Κόκκινων μπήκε με φόρα στον στίβο μάχης, ωστόσο, κατεβαίνοντας από ένα ψηλό δίχτυ, τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, καθώς “γύρισε” ο αστράγαλός της.

Η Ασημίνα σταμάτησε τον αγώνα και έπεσε κάτω, φωνάζοντας: “Δεν θέλω άλλο! Θέλω να πάω σπίτι μου!”.

Οι άνθρωποι της παραγωγής έτρεξαν αμέσως να τη βοηθήσουν, ενώ ένα ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο και την μετέφερε στο νοσοκομείο για να λάβει ιατρική περίθαλψη.

Η Ασημίνα επέστρεψε λίγες ώρες μετά με επίδεσμο στο πόδι και με πατερίτσας, ενώ ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, σε λίγες μέρες θα μπορεί να επιστρέψει στους αγώνες.

Στο μεταξύ, έναν άσχημο τραυματισμό είχε και η Τζο Μαριδάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς, ενώ έτρεχε, είχε ένα άτσαλο πέσιμο και χτύπησε με το πρόσωπο στην άμμο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα