Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό νοσηλεύεται βρέφος 35 ημερών

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό νοσηλεύεται βρέφος 35 ημερών
Βρέφος 123rf

Σε απλό θάλαμο νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται από το περασμένο Σάββατο ένα βρέφος 35 ημερών. Ευτυχώς, η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται με κορονοϊό βρέφος 35 ημερών.

Το μωρό διακομίσθηκε από την Καβάλα, αφού κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του, ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει καλή.

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε και ο Ακτινολόγος του νοσοκομείου, Χρήστος Παπαστεργίου, ο οποίος έκανε λόγο για συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα στην Θεσσαλονίκη. “Η χθεσινή εφημερία ξεπέρασε τις 30 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό. Από τους 52 που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες ΜΕΘ, οι 20 είναι κάτω των 40 ετών. Αναμεσά τους νοσηλεύεται και το μωράκι 35 ημερών, το οποίο εισήχθη στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του”, σημείωσε.

Tόνισε δε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των νοσηλευμένων σε ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι.

Μιλώντας στο Voria, ο Χρήστος Παπαστεργίου είπε πως το βρέφος διακομίστηκε στο Παπαγεωργίου από την Καβάλα πριν από δύο ημέρες, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε απλή κλίνη Covid, ενώ φαίνεται πως κόλλησε από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα