Κορονοϊός: Δασκάλα βρήκε τρόπο να κρατήσει επαφή με τους μαθητές της απο μακριά

Κορονοϊός: Δασκάλα βρήκε τρόπο να κρατήσει επαφή με τους μαθητές της απο μακριά
facebook

Η δασκάλα δημοτικού που δεν άντεξε μακριά απο τους μικρούς μαθητές της βρήκε έναν τρόπο να τους δει. Κι εκείνοι ενθουσιάστηκαν.

Τα σχολέια στο Τέξας έκλεισαν, όπως και στα περισσότερα μέρη του κόσμου λόγω κορονοϊού.

Η Brandy Hurtado, δασκάλα σε δημοτικό σχολείο του Balch Springs βρηκε έναν γλυκό τρόπο να κρατήσει επαφή με τους μικρούς μαθητές της και να τους δείξει οτι τους νοιάζεται σε αυτές τις δύσκολές μέρες που περνάει όλος ο κόσμος.

Αρχικά επικοινωνούσε μαζι τους μέσω βιντεοκλήσεων και τους βοηθούσε στα μαθήματα ή συζητούσαν διάφορα ζητήματα που απασχολούσαν τα παιδιά.

Ένας απο τους μαθητές την ρώτησε αν θα μπορούσε να τον επισκεφθεί. Ετσι της ήρθε η ιδέα να κάνει έκπληξη σε όλους τους μαθητές της και να πάει να τους δει, κρατώντας την απαραίτητη απόσταση.

Αφού συνεννοήθηκε με τους γονείς και τους παρακάλεσε να μην πούν τίποτα στα παιδιά τους, ζωγράφισε σε ένα χατρόνι τη φράση “Miss you” (μου λέιπεις), μπήκε στο αυτοκίνητό της και άρχισε το δρομολόγιο.

Οδήγησε σε όλη την πόλη, πήγε σε κάθε σπίτι και σε κάποιες περιπτώσεις που τα παιδιά έλειπαν απο το σπίτι τους, τα περίμενε μέχρι να έρθουν.

Η έκλπηξη και η χαρα των παιδιών ήταν μεγάλη κι αυτό φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα