Πάτρα: Μέχρι το Μαξίμου θα φτάσουν οι έμποροι της Αχαϊας

Πάτρα: Μέχρι το Μαξίμου θα φτάσουν οι έμποροι της Αχαϊας
Στιγμιότυπο από την αγορά της Πάτρας την Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 Eurokinissi

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι έμποροι της Αχαϊας το αμέσως επόμενο διάστημα με τελικό στόχο την παρουσία έξω από το Μαξίμου.

Aνυποχώρητοι είναι οι έμποροι της Αχαΐας και ταυτόχρονα αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, διεκδικώντας όπως τονίζουν το αυτονόητο, δηλαδή να ανοίξουν και τα δικά τους καταστήματα όπως συνέβη σε όλη τη χώρα, καθώς αυτά σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν, όπως υποστηρίζουν, αιτίες μετάδοσης και υπερμετάδοσης του κορονοϊού.

Αυτό αποφασίστηκε το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με το Patrastimes.gr, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι εμπορικοί σύλλογοι της Αχαΐας. ο δήμαρχος Πατρέων Κώστα Πελετίδης, παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δήμο Πατρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Αχαΐας και του οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδα.

Σύμφωνα με την απόφαση, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση στην πλατεία Γεωργίου στις 7:00 το απόγευμα, σε μία τελευταία προσπάθεια να σταλεί στην κυβέρνηση το μήνυμα του Εμπορικού κόσμου της Αχαΐας, που δεν είναι άλλο, από το άμεσο άνοιγμα των καταστημάτων.

Η συγκεκριμένη μέρα θεωρείται από τους εμπόρους της Αχαΐας η πιο σημαντική, καθώς είναι και η ημέρα συνεδρίασης της επιτροπής των λοιμωξιολόγων με τον εμπορικό κόσμο να αναμένει μεταβολή της στάσης τους, περιμένοντας να σηματοδοτήσει και το άνοιγμα του λιανεμπορίου στον νομό.

Εάν και την Τετάρτη δεν υπάρξει θετική εξέλιξη τότε ήδη το σχεδιασμό έχει ενταχθεί κινητοποίηση με πορεία των εμπόρων της Αχαΐας και αντιπροσωπειών των εμπορικών συλλόγων στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα