GNTM: Το ψέμα της Μαρίας που εξόργισε την Καγιά

GNTM: Το ψέμα της Μαρίας που εξόργισε την Καγιά
GNTM

"Όλη αυτή η αμυντική στάση, αλλά και το γεγονός να λες ότι αυτή η πόζα είναι δική μου, ενώ την κάναμε μαζί, εμένα με πληγώνει", ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο τα υποψήφια μοντέλα πόζαραν και φωτογραφήθηκαν για ένα cover try του Madame Figaro, στο φακό του Χρήστου Πρεντουλή. Η Μαρία έχοντας κατακτήσει στην περασμένη φωτογράφηση τον τίτλο της καλύτερης φωτογραφίας είχε το αβαντάζ να λάβει την καθοδήγηση της Βίκυς Καγιά στις πόζες.

Όταν έφτασε η φωτογράφηση στο τέλος της και τα κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό μπροστά στους κριτές για να ακούσουν τα σχόλιά τους, η Μαρία έλαβε πολύ θετικά σχόλια.

Ο Δημήτρης Σκουλός μάλιστα στάθηκε στην απλή πόζα της και την ρώτησε εάν αυτή έγινε με την καθοδήγηση της Βίκυς. Τότε το μοντέλο απάντησε αυθόρμητα πως το αποτέλεσμα όσον αφορά τη συγκεκριμένη πόζα ήταν 100% δικό της.

“Μαρία, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις γιατί αυτή την πόζα στην έδειξα εγώ”, ανέφερε αμέσως η Καγιά, με την Μαρία να επιμένει ότι η πόζα ήταν δική της, ενώ έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα άλλαξε γνώμη.

Η Βίκυ Καγιά φανερά εκνευρισμένη, αλλά και απογοητευμένη της ζήτησε στη συνέχεια να της εξηγήσει γιατί ήταν τόσο άγρια και επιθετική. “Όλη αυτή η αμυντική στάση, αλλά και το γεγονός να λες ότι αυτή η πόζα είναι δική μου, ενώ την κάναμε μαζί, εμένα με πληγώνει. Όταν συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο δεν μπορείς να τον αδειάζεις”.

Στο τέλος η Μαρία μετάνιωσε για τη στάση της. “Η ηλιθιότητά μου έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Μπορώ να ξεπεράσω μέχρι και την Κάτια σε ηλιθιότητα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα